Celebrity

4. července 2024 09:59

Josef Šťastna

Linda Nosková bojovala ve Wimbledonu se slzami, zemřela jí maminka

Česká tenisová naděje Linda Nosková (19) se musela během Wimbledonu poprat se smutkem a silnými emocemi. Před startem tenisového turnaje jí zemřela maminka Ivana.

Po prvním i druhém kole legendárního turnaje se Linda Nosková nezúčastnila tenisové konference po zápase, byla omluvena z rodinných důvodů. Podle zjištění Přerovského deníku byla důvodem smrt její matky.

Maminka Ivana, jež jí byla po celou kariéru velkou oporou, podlehla rakovině, s kterou opakovaně bojovala několik posledních let.

Tenistka, která se pohybuje ve třetí desítce tenisového žebříčku, vděčí mamince za celou sportovní kariéru. Rodina, která rozhodně nepatřila k nejbohatším, investovala veškeré finance do sportovního rozvoje své dcery. Maminka Lindu dlouho doprovázela také na turnajích.

Během Wimbledonu se Nosková nijak nezmínila o tom, že ji limitoval velký smutek. Když ve druhém kole nestačila na Kanaďanku Biancu Andreescuovou, tak jen uvedla, že zápas nebyl takový, jak si ho představovala. Porážku na rodinné trápení ale nesváděla.

Sdílejte článek
Štítky rodina tenis Wimbledon úmrtí maminka sport Linda Nosková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.