Celebrity

18. srpna 2024 08:30

David Laštovka

Herečka Lucie Benešová si k padesátinám nadělila chalupu. S Matonohou slaví 20 let

Herečka Lucie Benešová, která 18. srpna slaví padesáté narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Pro web Prima Ženy promluvila nejen o tom, jak své kulatiny prožije, ale také o manželství s hercem a moderátorem Tomášem Matonohou. Prozradila i to, jaká je babička.

Herečka Lucie Benešová si k padesátým narozeninám nadělila dárek vskutku originální - roubenou chalupu. „Kulatiny oslavím velkolepě otevřením mé roubenky Benešky, kterou jsem po dvou letech dostavěla. Pozvu tam celou rodinu a nejbližší přátele a uspořádám párty. Musím ale říct, že víc než moje narozeniny prožívám otevření mé roubenky. To je můj splněný sen,“ prozradila Lucie redakci webu Prima Ženy.

Čtěte také: Stále nádherná. Lucie Benešová se pochlubila odvážnými fotkami z Playboye

Jak přiznala, chalupaření je její celoživotní vášní. „Je to moje velké hobby. Chalupářkou jsem už třicet let, mám to hrozně ráda a miluji všechno, co k tomu patří, včetně kutilství,“ uvedla herečka.

S Matonohou slaví dvacáté výročí svatby

Důvod k oslavám bude dvojnásobný. S o tři roky starším manželem, hercem a moderátorem Tomášem Matonohou, je navíc čeká dvacáté výročí svatby. „Oslavíme to všechno najednou, společně na Benešce,“ poznamenala s úsměvem. Věk neřeší a snaží se brát život s humorem. „Mám okolo sebe fajn lidi, užívám si života a veselím se. Dělám už jenom to, co mě baví. Padesátku se snažím brát pouze jako číslo, ale co si budeme povídat, jenom číslo to není,“ pokrčila rameny.

S hercem Filipem Blažkem má syna, který z ní udělal už babičku

Lucie Benešová má čtyři děti. S předchozím partnerem, hercem Filipem Blažkem, má syna Luciána, s nynějším manželem Tomášem Matonohou syna Štěpána a dceru Laru. V roce 2007 si pak společně osvojili dceru Sáru. Díky dětem je už dvojnásobnou babičkou. „Sára má dvouletou holčičku, Lucián půlroční holčičku. Je to krásný! Obrovská radost! Jsem ale ještě v aktivním stylu života, takže nejsem ta babička na sto procent, ale spíš taková babička na baterky. Užívám si to, ale toho času bohužel není tolik. Ale když mám volno, tak hlídám a vyrážím s nimi na výlety,“ prozradila Lucie Benešová.

Podívejte se na Lucii Benešovou spolu s Adélou Gondíkovou v 7 pádech Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.