Celebrity

18. března 2024 06:30

Kisa Císařová

Lucie Benešová o zásnubách s Tomášem Matonohou. O ruku nejprve žádal její maminku

30+ Otázek Lucie Benešová

Jak bude vypadat ona chvíle, kdy muž poklekne a své vyvolené se zeptá: „Vezmeš si mě?“ To si s větším či menším předstihem představuje mnoho zamilovaných žen. A pak přijde realita. Lucie Benešová (49) prozradila, jak vypadala žádost, která předcházela její svatbě s Tomášem Matonohou (52). A nenechala si pro sebe ani to, že jako první Tomáš vůbec nepoklekl před ní, nýbrž před jinou ženou.

„Pamatuji si to,“ potvrdila v pořadu 30+ Otázek Lucie Benešová, že si dobře vzpomíná, jak proběhly její zásnuby. Nebyl to totiž ten typ žádosti o ruku, který by patřil pouze zamilované dvojici. „Žádal dokonce moji maminku. Koupil květiny, přijel za ní a poklekl,“ prozradila herečka, jak událost předcházející její svatbě se známým hercem probíhala.

Čtěte také: České celebrity, které adoptovaly děti. Pro hvězdu Slunečné Lucii Benešovou nejlepší rozhodnutí!

Obřad, při kterém si následně snoubenci řekli svá ano, proběhl v roce 2004. A jelikož byl takový, jaký si ho Lucie přála, s úsměvem a radostí na něj dodnes vzpomíná. „Moje svatba byla krásná. Byla na louce, kamarádi spali ve stanech a tančili jsme do rána,“ svěřila moderátorce Kise Císařové, jak onen šťastný den před dvaceti lety vypadal.

Mohlo by vás zajímat: Lucie Benešová si život s hercem pochvaluje. Kutil ale dobrý není, tvrdí

V dobrém i zlém

V pořadu došlo i na drobné zhodnocení hereckého manželství. „Oba rozumíme svému oboru. Máme si o čem popovídat, víme, co to obnáší. Jsme tolerantní vůči svým časovým rozvrhům, které nejsou někdy úplně fajn, protože člověk je někde pryč nějakou dobu. A to chápeme,“ odpověděla Lucie Benešová na otázku, co je nejlepší na životě s hercem. Sympatická blondýnka ovšem nemá problém mluvit i o těch méně pozitivních věcech, a tak se nebála prozradit i úskalí života s hercem. „Asi to, že herec není dobrý kutil. Možná to. Je sice na umění, ale kutilství není to úplně pravé,“ vyslala drobnou kritiku s laskavým úsměvem směrem ke svému manželovi Lucie Benešová.

Nápomocné děti

Pokud byste čekali, že herečtí manželé využívají svých zkušeností a dovedností získaných prací ve stejném oboru a Lucie si zajde říct o pomoc při učení scénáře Tomášovi, následující přiznání vás vyvede z omylu. „Ne, to ne. Vždycky mi to čte někdo z dětí,“ prozradila herečka známá třeba díky roli dobrosrdečné Rózy ze seriálu FTV Prima Slunečná. Mají herecké nebo jiné umělecké ambice i Lucčiny čtyři děti? Co bylo důvodem, že Lucie jednu ze svých dcer nakonec nepojmenovala Matylda, byť to tak původně chtěla? A proč si Lucka tak moc přála, aby její první vnouče byla holčička? To, a mnohem více, se dozvíte v rozhovoru s Lucií Benešovou v úvodním videu.

Lucie Benešová a Adéla Gondíková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.