Celebrity

26. února 2024 12:20

Marie Makovská

Adéla Gondíková byla na škole bezpudrová a chlupatá. Ona mě oholila, práskla na Benešovou

Adéla Gondíková a Lucie Benešová v 7 pádech Honzy Dědka

Herečky Adéla Gondíková (50) a Lucie Benešová (49) v oblíbené talkshow oslnily nejen vizáží. Honzu Dědka dostaly i svými vzpomínkami na konzervatoř a focení lechtivých snímků. Lucie navíc prozradila, jaký slavný herec a moderátor se do ní před lety zamiloval.

„Aduš se na konzervatoř dostala napoprvé, protože byla lepší. Já až napodruhé. Poprvé jsem se dostala do druhého kola a pak mě vyhodili. Já jsem zahořkla a šla jsem dělat zeměměřickou školu, kterou dělala moje maminka. To byl nejblbější nápad,“ zavzpomínala Lucie Benešová a pokračovala: „Zúčastnila jsem se tam Miss geodézie a skončila jsem na posledním místě. Chlapci totiž upřednostnili to, jak je dívka šikovná, než jak vypadá. A já byla největší jelito. Byla jsem tam úplně out, úplně mimo.“

Přečtěte si také: Jiří Langmajer získal popularitu nahým videem. Mám ho malého, ale jsem šťastný, napsal

Bezpudrová a chlupatá Adéla Gondíková

Tichou myšku Gondíkovou naopak na konzervatoř přijali hned. „Já byla úplný introvert, tichá myš. A přesto mě vzali na konzervatoř. To je nespravedlivé. Vzali šedivou myš, která byla k ničemu, a takovou krasavici ne,“ vyjádřila se Adéla Gondíková v 7 pádech Honzy dědka. Dle jejích slov jí navíc Lucie Benešová, která tou dobou už točila o sto šest, řekla, že si má koupit pudr. „Já se vůbec nelíčila. Byla jsem bezpudrová, přírodní, chlupatá s knírem. Ona mě oholila,“ dodala Gondíková s humorem sobě vlastním.

Lucii Benešovou miloval Aleš Háma

Vnadná blondýnka zaujala i Aleše Hámu, který jí nosil nevšední dárky. „Nosil mi pomeranče a maloval na ně každý den nápisy. Neměla jsem ráda pomeranče, ale on myslel, že si mě získá. Napsal mi i písničku. Bydlela jsem v Ovenecké ulici, tak napsal Blues Ovenecké ulice. On nebyl můj typ v té době. Dneska bych na to taky pohlížela jinak,“ přiznala se Benešová.

To Adélu Gondíkovou zaujalo: „Dneska by sis jako dala říct?“ zeptala se okamžitě. „Já myslela, že mám na nějakého Alaina Delona nebo Brada Pitta,“ odpověděla Lucie Benešová v rozhovoru, který můžete sledovat už v úterý 27. února ve 21:40 na Primě.

Focení pro Playboy

Ještě další věc mají dámy společnou, a sice že se obě objevily v časopisu Playboy. „To vypadá, že jsme lehké ženy odjakživa. Ale to tak nebylo. Lucka byla první v Playboyi. Ona byla známá, mě nikdo nechtěl. Já jsem byla známá až potom,“ popsala Gondíková. „To už zase nikdo nechtěl mě,“ ihned doplnila Benešová.

Mohlo by vás zajímat: Benešová si ze Slunečné vzala věc, kterou divák neviděl. Teď ji má na chalupě

Zatímco Lucie měla na fotkách na sobě dle svých slov „aspoň nějaké tričko“, Adéla se nechala zvěčnit odvážněji. „Trošku jsem jí to záviděla. Tak jsem šla do něčeho tvrdšího,“ vysvětlila.

Lucie Benešová zavzpomínala, jak se k focení do časopisu dostala. „Byla jsem do toho přemlouvaná fotografem Jaroslavem Šimandlem. Říkala jsem, že to je hanbaté, že s tím nemůžu mít nic společného. A on mi řekl, že přijde den, kdy se tím ještě budu vytahovat. To mi přišlo naprosto absurdní. Ale ten den nadešel nedávno. Našla jsem ten Playboy na půdě, kde jsem uklízela. Přinesla jsem to dolů do sednice, hodila jsem to před sedmnáctiletého syna na stůl – a koukej. Říkal: Ty vole, mami!“ uzavřela herečka.

Podívejte se také, co prozradila Adéla Gondíková v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.