Lucie Vondráčková předělala garáž ve stylu Harryho Pottera. Wow, krása, smekají fanoušci

Zpěvačka Lucie Vondráčková má zřejmě ještě další talent a tím je bytový design. Po rozvodu zrekonstruovala dva domy a nyní se vrhla do renovace garáže. Podívejte se, jak ji proměnila doslova v kouzelnou místnost.

Lucie Vondráčková (43) koupila po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (41) dva domy se zahradou. Obě nemovitosti podle deníku Blesk zpěvačka pořídila za 24 milionů a 323 tisíc korun. Z velké části nákup financovala z prodeje luxusního bytu na Kavčích horách, který jí daroval její exmanžel.

Dvojnásobná maminka se v rekonstrukcích našla a z obou baráčků vytvořila útulný domov s důrazem na detail. Převládají v nich přírodní materiály, jako je například dřevo. „Jsem zastánce ekologie a přírodních materiálů, nechci zbytečně zatěžovat planetu,“ cituje Vondráčkovou Blesk. U domečku zachovala i některé původní věci jako například cihlové obložení. Dřevěný krov v hlavní místnosti oživila a ze stejného materiálu je i podlaha. Vybavení uvnitř je také z velké části z přírodních materiálů. Na zahradě je spousta rostlin a zeleně, nechybí ani bazén zapuštěný do země.

Garáž proměnila na kouzelné místo

Jejím nejnovějším projektem se stala přestavba garáže. Lucie Vondráčková je velkou fanynkou Harryho Pottera. Svět čar a kouzel ji natolik okouzlil, že se jím rozhodla inspirovat i u sebe doma. Z prostoru určeného pro automobily nebo dílnu vytvořila kouzelné místo, ve kterém se přenesete do jiného světa. Magické doupě je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci či četbu nějaké zajímavé beletrie.

„Transformace původní garáže v Harry Potter místo… Můj další snový projekt… Pojďte dál,“ vyzvala Lucie své fanoušky na Instagramu, kam umístila video. Na nahrávce můžete vidět celou místnost. Každičký kousek je doladěný do posledního detailu. Nechybí šachovnice, krb, dřevěné schodiště, oprýskané zdi a ratanový nábytek. Dominantou toho všeho je 3D tapeta s točitým schodištěm, které vypadá jako skutečné. Lidé v komentářích jí místnost velice chválí. „Wow, to je krása,“ píše například jedna žena. „To je tak útulné. Úžasná zašívárna,“ píše další fanynka.

Lucie Vondráčková promluvila o své lásce:

Sdílejte článek
Štítky Lucie Vondráčková Harry Potter celebrity dům rekonstrukce garáž

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.