Lucince změna sluší. Vlasy jsem jí barvil sám, prozradil Bohuš Matuš

Bohuš Matuš (49) a jeho o třicet let mladší manželka Lucie spolu vychovávají dceru Natálku. Známý zpěvák se projevuje jako milující manžel a své ženě dokonce i barví vlasy. Jak se mu to povedlo?

Lucie Matušová byla až donedávna známá jako brunetka. Teď je ale všechno jinak. Manželka známého zpěváka prošla razantní proměnou svého vzhledu a nechala si zesvětlit vlasy na blond. Podle slov páru to však není poprvé, co takovou barvu měla. „Prohlíželi jsme si s Lucinkou starší fotky, na kterých jsme byli v Itálii a ona tam měla blond. A tak se rozhodla, že se k ní zase vrátí,“ prozradil Bohuš Matuš pro Prima Ženy.

Čtěte také: Zpěvák Bohuš Matuš s manželkou Lucinkou řeší velkou krizi. Musí balit kufry

Impulsem pro Lucii byl mimo jiné i komentář její dvouleté dcery Natálky, která ji přirovnala k princezně. „Když jsme si s Natálkou prohlížely fotky z dovolené z Itálie, řekla, že se jí to líbí, že vypadám jako její oblíbená pohádková postava Elsa,“ sdělila Lucie Matušová pro Super.cz. „Blonďatá jsem už podruhé, dost lidí mi říkalo, že to ke mně víc sedělo, a i já jsem se v blond cítila dobře,“ doplnila Lucie, která si svou novou vizáž užívá.

Změně vzhledu předcházely i další zákroky

Lucie svým rozhodnutím změnit barvu vlasů potěšila celou svou rodinu a o proměnu se rozhodla podělit také na sociálních sítích. Přidala radostný snímek, na kterém je celá rodina pohromadě a všichni mají pomalovaný obličej od barviček malé Natálky. Právě touto fotkou ukázala Lucie své nové blond vlasy, a ačkoliv by si mnozí mohli myslet, že jde o práci zkušeného kadeřníka, opak je pravdou.

Mohlo by vás zajímat: Matuš abstinuje, Lucinka ho drží zkrátka. Zpěvák prozradil, že si přeje dvojčátka

Vlasy Lucie má na svědomí sám Bohuš Matuš, který by z fleku mohl vyměnit pódium a mikrofon za kadeřnické křeslo. Lucie má v Bohuše důvěru a o tom svědčí i fakt, že to není poprvé, co se mu svěřila do péče. „Pokaždé mě barvil manžel,“ pochválila Lucie nepřímo umění svého muže.

Čtěte také: Divoký konec roku Bohuše Matuše. O 30 let mladší Lucinku potěšil intimním dárkem

To ovšem není jediná změna, kterou Lucie podstoupila. Před časem si nechala pomocí chirurgického zákroku také upravit nos. Na škole totiž měla úraz medicinbalem. Bohuš Matuš se před svými padesátinami také chystá na zákrok. „Dělají se mi pytle pod očima. Když si to nechám dát pryč, tak omládnu minimálně o deset let,“ prozradil zpěvák v talk show Superchat.

Proč se Bohuš Matuš rozhodl stáhnout ze světa médií?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.