Celebrity

31. července 2024 13:48

redakce Prima Ženy

Mirai Navrátil se ozval po operaci. V hlavě má kus titanu a pár šroubů, ale je v pořádku

Mirai Navrátil se ozval poprvé od chvíle, kdy média obletěla zpráva o tom, že byl na operaci a je ve vážném stavu. S fanoušky na Instagramu sdílel svoje aktuální fotky a poděkoval lékařům a sestřičkám za profesionální péči.

„Děkuju moc za Vaše zprávy. Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ napsal zpěvák na Instagram ke snímku, na kterém má obvázanou hlavu a nateklou čelist. Přesto věří, že se dá rychle dohromady.

„Věřím, že budu asap dobrej, ať si to léto ještě trochu užijem. P. S.: Děkuji doktorům a sestřičkám za láskyplnou profi péči. Pár týdnů mě čeká kašovitá strava a drinky only, tak se těším na pořádný šnycl na summerfestu,“ zakončil pozitivně.

Co se přesně stalo kytarista a zpěvák zatím nepopsal, přestože se ho fanoušci ptají. Důležité ale je, že bude v pořádku. Na další stránce příspěvku nicméně ukázal i rentgenový snímek a je otázkou, zda zranění nebude mít nějaký dopad i na zpívání.

Mirai navrátil skončil v nemocnici kvůli vážnému zranění:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.