Celebrity

31. července 2024 09:56

Tomáš Durčák

Mirai spadl hlavou na beton, pak zpíval raději v helmě, fanoušci drží palce

Mirai v nemocnici

Hudebník a frontman kapely Mirai má za sebou operaci, po níž ho podle všeho čeká delší rekonvalescence. Mirai Navrátil měl skončit v nemocnici kvůli vážnému stavu, avšak nyní je stabilizovaný a mimo jakékoli ohrožení života. Zdravotní komplikace zapříčinily i zrušení minimálně jednoho z nadcházejících koncertů.

Mirai Navrátil se ještě v sobotu na svém Instagramu pochlubil na první pohled vtipnou fotkou z koncertu v Příbrami, kde na sobě měl motorkářskou helmu. Ve skutečnosti však šlo spíš o bezpečnostní opatření poté, co o deset dní dříve při vystoupení v Mikulově zažil tvrdý pád na beton, z nějž řadě fanoušků zatrnulo.

Během koncertu totiž Mirai v jedné chvíli „surfuje“ nad hlavami diváků na matraci. Při téhle kratochvíli se však rozhodl začít na matraci skákat, načež z ní spadnul dolů přímo do davu fanoušků. „Rozsekal jsem se. Skákal jsem na matraci a spadl jsem na záda a na hlavu na beton,“ popsal následně svůj vážný úraz pro Frekvenci 1. Při nárazu měl Mirai dokonce na chvíli ztratit vědomí, což ukazuje na sílu nárazu.

Ihned po koncertu proto skončil v nemocnici. „Odvezli mě do špitálu, kde mě vyšetřili, ale konec dobrý, všechno dobré. Jsem trošku dolámaný, ale všechno je cajk, takže se těšíme na Příbram,“ říkal ještě nedávno Mirai. Jeho vystoupení s helmou komentovali i někteří fanoušci z Mikulova, kteří potvrdili, že jeho tamní pád hlavou na beton nebyl nijak malý.

Mirai jen pár dní před svou hospitalizací sdílel snímek z příbramského koncertu, kde už raději zpíval v helmě:

„Myslela jsem, že ten pád byl nahraný, když jsem to viděla,“ uvedla jedna z lehce konsternovaných fanynek. „Ten pád jsem měla před očima ještě dlouho,“ napsala ke snímku s helmou další. „Na štěstí tvůj anděl bdí. Hlavně, že to dobře dopadlo,“ dodala další. „Dávejte na sebe pozor,“ vzkázala hudebníkovi ještě v pondělí 29. července i bývalá první dáma Dagmar Havlová.

Už následujícího dne však přišla od kapely Mirai nečekaná zpráva – Mirai Navrátil je v nemocnici po operaci a čeká ho delší zotavování. „Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla proběhnout v sobotu 3. srpna. Hledáma nový termín a ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat,“ uvedla kapela na svých sociálních sítích.

„Zdraví je přednější, na všechno ostatní se vykašlete. Potřebujete klid a fanoušci to respektují,“ vzkázala kapele fanynka. „Zdraví je jen jedno, koncerty počkají. Ať se Mirai co nejdříve uzdraví,“ stojí v dalším z desítek a stovek vzkazů, kterými nyní fanoušci kapelu zahltili. Kapela ani sám Mirai zatím žádné detaily nezveřejnili. Není proto jasné, zda mezi ošklivým pádem hlavou na beton a nutnou operací existuje nějaká souvislost, nebo ne.

Blesk.cz k informaci o tom, že Mirai skončil v nemocnici a je po operaci, ještě dodal vyjádření jeho manažerky Terezy Burdové. Ta měla upřesnit, že zpěvák utrpěl akutní úraz, po němž je ve vážném, ale stabilizovaném stavu.

Zpěvák Mirai Navrátil byl letos v květnu hostem Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.