Mirai Navrátil se pochlubil snímky z dovolené s mužem. Rozjel tím spekulace o vztahu

Krátce před Vánoci prolétla médii informace, že Mirai Navrátil je single a rozešel se s dlouhodobou partnerkou Michaelou. Ta na Nový rok zveřejnila první zamilovaný snímek s novým mužem. Když nyní hudebník přidal na sociální sítě snímek z dovolené, na níž mu dělá společnost pohledný mladík, fanoušci pod jeho příspěvkem začali spekulovat, zda neudělal to samé.

Po více než pěti letech se vloni rozpadl vztah Miraie Navrátila s krásnou Michaelou Buschovou. Ta se už stihla na sociálních sítích také pochlubit novou láskou. „Míša chodí s jedním fotbalistou,“ citoval 11. prosince deník Blesk svůj zdroj, načež krátce poté ona sama potvrdila zamilovanými snímky, že je znovu zadaná.

Fanoušci hudebníka a jeho kapely nyní spekulují nad tím, že štěstí znovu našel i on. Stačilo jim k tomu, že zveřejnil snímek z ostrova Fuerteventura, kam si zaletěl odpočinout, a že na snímku je kromě něj ještě jeden pohledný muž. „Mám tě moc rád. Vejlet ve dvou,“ napsal Navrátil k fotografii a přidal srdíčka. Komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Celou dobu jsem to říkala. Hlavně se mějte rádi,“ napsala jedna z fanynek, která předpokládá, že snímkem oznámil zpěvák nový vztah. „Změna je život. Však proč ne,“ napsala další. Jiná se pak rozhodla svěřit s tím, že své si myslela dlouho. „Dávno jsem to poznala,“ poznamenala. Komentáře v podobě emotikonů srdíček přidaly například Monika Bagárová nebo Dagmar Havlová.

Jsou ale i lidé, kterým se okamžité spekulace příčí. „Když kluk řekne klukovi 'mám tě rád', je gay. Když to řekne holka holce, je to v pořádku... nikde tady o tom, že by tvořili pár, neřekl. Možná by bylo fajn počkat na jeho vyjádření, pokud tvoří pár. A i kdyby byl na holky i kluky, na tom přece není nic špatného,“ napsala příznivkyně.

Mirai později přiznal, že šlo o vtip:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.