Celebrity

24. dubna 2023 12:48

Marie Makovská

Miranda ze Sexu ve městě si zamilovala Prahu. Nechtěli jsme se ani vracet, řekla

Natáčení nové série Sex ve městě

Cynthia Nixon (57) se proslavila především rolí právničky v legendárním seriálu Sex ve městě, který později vyšel také jako film. První série byla odvysílána už v roce 1998 a od té doby se vzhled herečky téměř nezměnil. Nedávno vyrazila do Prahy se svou manželkou i jejich synem a nadšeně sdílela sérii fotek.

Jednou ze čtyř hlavních postav Sexu ve městě je poněkud usedlá právnička Miranda Hobbsová, která však má srdce na správném místě. Její intimní život se točí kolem barmana Steva, se kterým nakonec založí rodinu. Představitelka Mirandy Cynthia Nixon založila rodinu v roce 1996, kdy porodila dceru a posléze v roce 2002 i syna herci Dannymu Mozesovi. V roce 2003 se však rozešli a Cynthia navázala vztah s aktivistkou Christine Marinoni.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se do bytu Carrie ze Sexu ve městě. Najdete tu i plnou šatnu

Jak se později slavná herečka veřejně vyjádřila, svou sexuální orientaci označuje jako bisexuální. Proto jí nepřijde nikterak divné, že se zamilovala do ženy. V roce 2009 se zasnoubily a v roce 2011 jim Christine porodila syna. Svatba proběhla v New Yorku v květnu 2012.

Velikonoční svátky a své narozeniny, které na ně letos připadly, Cynthia Nixon oslavila s manželkou a synem v srdci Evropy. Před pár dny herečka sdílela album fotek na svém Instagramu a napsala, že nemohla prožít lepší narozeniny a prázdniny, než byly tyto ve Vídni a Praze. „Nechtěli jsme ani odjet,“ neskrývala své nadšení z návštěvy.

Cynthia Nixon si během života prošla také bojem s rakovinou prsu, kterou se nejprve v roce 2006, kdy jí byla nemoc zjištěna, rozhodla řešit neveřejně. Nechtěla působit příliš velký rozruch, jelikož byla a je velmi známá. V roce 2008 však v Good Morning America při rozhovoru prohlásila, že svůj boj s onemocněním vyhrála a od té doby je v této oblasti aktivistkou. Podporuje organizace pro zdraví žen, ale zajímá se také o veřejné vzdělávání a politiku.

Sdílejte článek
Štítky New York Instagram Vídeň herec Praha Sex ve městě Miranda Cynthia Nixonová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.