Celebrity

16. června 2024 13:15

Radek Londin

Místo svatby rozchod: Angie Macombe vysvětlila náhlý konec vztahu s Pepou Kůrkou

Influencerka Angie Mangombe (27) a bývalý Muž roku Josef Kůrka (32) už netvoří pár, ačkoli plánovali svatbu a vychovávají ročního syna. Angie teď vše popsala ze svého úhlu pohledu.

„Ano, je to pravda. S Pepou už spolu nejsme. Čím víc se blížila svatba, tím víc jsem se ptala sama sebe, jestli je to opravdu to, co chci. Je to přece jen velký krok v životě,“ napsala Angie na svůj Instagram jen chvíli předtím, než jejich syn Rafael oslaví v červenci první narozeniny. Veřejnost o rozchodu už nějaký čas spekulovala, když si všimla, jak ji Pepa ponižoval a byl k ní hrubý, a to i v rámci živých videopřenosů.

Angie vše podala tak, že dlouho žila v iluzích, které jí byly od malička vtloukány do hlavy. „Mít dítě, psa a barák. To mě zákonitě musí udělat šťastnou. Na cestě za tímhle vším jsem zjistila, že tohle vůbec není můj sen, že tohle není můj případ toho, jak být šťastná,“ vysvětlila.

Pro svého syna si prý vybrala nejlepšího tátu, jakého může mít, a má podle ní štěstí, že ho oba milují a dělají všechno pro to, aby měl krásný život: „Tolik lásky, které dostává nejen od nás, ale i od babiček a od lidí kolem, je až neskutečný.“ Babičky nezmínila náhodou, v minulosti totiž pár čelil kritice, když vyrazil nedlouho po narození syna na dovolenou a nechal ho na hlídání právě babičce.

„Ačkoliv bych si moc přála mít pro Rafa úplnou rodinu, musím se rozhodnout opět sobecky. Je pro mě mnohem důležitější, aby mě viděl šťastnou, silnou a plnou energie a hlavně, aby mě viděl být mnou! Chci být sama sebou a na nic si nehrát. Mohli jsme spolu zůstat a být na oko šťastná rodinka, ale uvnitř bych pomalu a tiše umírala. To prostě není můj případ!“ zdůraznila.

Nedávno se navíc stala předmětem diskuzí situace, kdy Pepa před kamerou udeřil Angie za to, že si při zívání nedala ruku před pusu. Neustále na ni také slovně útočil, což mu ona dost ostře vracela. Loni pak sice prohlásil, že rozhodně nechce připustit, aby jejich dítě vyrůstalo jen s jedním rodičem, protože si on i Angie z různých důvodů prošli výchovou prarodičů, ostře sledovaný vztah ale nakonec očividně nevydržel.

Zdroj: Instagram Angie Macombe

Video, které jste mohli minout: Nemocná britská princezna Kate poprvé na veřejnosti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.