Celebrity

16. června 2024 06:30

Vanesa Havlíková

Dominika Myslivcová o roli maminky: Brala jsem to dost na lehkou váhu, je to velká změna

Dominika Myslivcová promluvila o synovi a partnerovi

Dominice Myslivcové (29) dělá už téměř rok radost malý syn Derian, kterého má s podnikatelem Zdeňkem. Přestože si influencerka mateřství představovala jinak, syn je pro ni to nejcennější, co v životě má. V exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy prozradila, jak péči o syna zvládá, kdo jí nejvíce pomáhá a jak nejraději tráví čas, který má jen sama pro sebe.

Módní přehlídka, kterou uspořádali sourozenci Ponerovi, se tentokrát nesla ve velkolepém stylu. Návrháři totiž nechali na Letenské pláni postavit obří cirkusové šapitó a po mole se prošla desítka modelek. Akci si nenechala ujít řada známých osobností včetně influencerky Dominiky Myslivcové.

Čtěte také: Módní přehlídka, kterou Česko nezažilo: Na mole zazářila Krainová, Kuchařová i Pártlová

Dominiko, módní přehlídka byla plná inspirace, kdo nejvíce inspiruje vás?

Největší inspirací je pro mě celý život moje máma.

Vy sama lidi inspirujete také tím, jak rychle jste se po porodu dokázala vrátit zpátky do formy. Jak se vám podařilo tak rychle vypracovat postavu?

Nijak jsem ji nevypracovala. Opravdu. Od porodu mám v plánu začít cvičit, ale zatím jsem se k tomu nedostala. Malý je docela náročný, jako každé miminko. Člověk ráno vstane a je to takový koloběh. Každý den je podobný, takže na to cvičení čas úplně nebyl, ale člověk se tak naběhá, že to fitko ani nepotřebuju.

Je něco, co jste si představovala na roli maminky jinak?

Já jsem si představovala úplně všechno jinak. Musím říct, že jsem to brala dost na lehkou váhu. Říkala jsem si, že se mi život vůbec nezmění. Budu prostě jenom máma a budu si stále žít stejně, což se samozřejmě snažím, protože chci být pořád žena, která o sebe pečuje, občas si někam vyjde a není jen zavřená doma. Ale je to opravdu velká změna a když to člověk nezažije, tak to ani nepochopí.

Máte někoho, kdo vám s hlídáním pomáhá? Třeba chůvu?

Chůvu nemám. Před porodem jsem byla toho názoru, že chůvu mít budu, že to bude potřeba, abych si zašla na nějakou akci nebo udělala práci, ale od té doby, co jsem porodila, jsem nenašla odvahu toho malého někomu cizímu dát. Hlídá tedy jenom moje maminka, když tady je, ale mám to složitější, protože mám celou rodinu na Moravě.

Problém je tedy především v důvěře?

No, mám k malému ty největší city, jaké vůbec mohou být, a dát to nejcennější někomu, koho vůbec neznáte, je pro mě zatím nepřijatelné.

Když máte čas pouze pro sebe, jak ho nejraději trávíte?

Buď zajdu někam s kamarádkami na wellness, kdy největší relax je pro mě momentálně zavřít se do sauny, nebo tedy zajdu někam mezi lidi, třeba na módní přehlídku, jako dnes.

Říkala jste, že nejčastěji hlídá vaše maminka, co partner, hlídá malého často?

Tak partner také občas hlídá, ale samozřejmě ne tak často. Máma je prostě nejlepší babička, už má odchované tři děti, takže ví přesně co a jak.

A jak partner zvládá novou roli tatínka?

No, jak to zvládá, asi to zvládá... Každý chlap se s tím musí nějak poprat. Už je na něm, jak se s tím popere. Na procházky s malým chodí spíš výjimečně, ale občas zajde.

Dominika Myslivcová o krizi s partnerem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.