Celebrity

8. června 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Andrea Verešová o zraněné dceři: Uvidíme, zda teď nebude mít strach. Modeling ji nebavil

Andrea Verešová promluvila o zranění své dcery a konci modelingové kariéry

Andrea Verešová (43) aktuálně prožívá poměrně náročné období. Její dcera Vanessa (16) musela po ošklivém zranění podstoupit lékařský zákrok a nyní je hospitalizovaná v nemocnici. S modelkou jsme se potkali na módní přehlídce sourozenců Ponerových, kde exkluzivně pro Prima Ženy prozradila, jak na tom dcera je, i jak je to s koncem její modelingové kariéry.

Módní přehlídka, kterou uspořádali sourozenci Ponerovi, se tentokrát nesla ve velkolepém stylu. Návrháři totiž nechali na Letenské pláni postavit obří cirkusové šapitó. Po mole se prošla desítka modelek, ale Andrea Verešová na něm chyběla.

Čtěte také: Módní přehlídka, kterou Česko nezažilo: Na mole zazářila Krainová, Kuchařová i Pártlová

Andreo, vy jste tady tentokrát jako host, z jakého důvodu se neúčastníte přehlídky?

Protože jsem si chtěla konečně přehlídku užít právě jako host. Jelikož se jedná o výroční přehlídku, tak jsem se chtěla na všechny krásné modely podívat. Měla jsem navíc ještě další akce, takže bych to časově ani nestihla.

Jak je to s koncem vaší modelingové kariéry, uvidíme vás ještě na mole?

Už si to chci užívat spíš jako divák, ale samozřejmě některých akcí, když budou stát za to, a budu to časově zvládat, se ráda zúčastním. Aktuálně trávím čas ještě navíc s dcerkou v nemocnici, která měla nedávno úraz, takže člověk opravdu nemůže stíhat všechno a vlastně jsem byla ráda, že jsem přehlídku vůbec stihla a nemusela jsem tu být od rána na fittingu, líčení a nácvicích. Přece jen když předvádíte, tak je to větší zodpovědnost.

Mluvíte o dceři, která je nadějná snowboardistka, ale před časem si zlomila klíční kost. Jak na tom nyní zdravotně je?

Cítí se relativně dobře. Je velmi statečná. Doufám, že se jí to bude rychle hojit a bude moci co nejdříve zase trénovat a závodit, ale uvidíme. Uvidíme, jestli nebude mít strach, či to bude zvládat. Já na nic netlačím, je důležité, aby se cítila sebejistě a nadále jí to bavilo.

Pociťujete u dcery nějaký strach? Přemýšlí nad koncem kariéry?

Snowboarding je náročný sport, samozřejmě je to adrenalinová disciplína, ale s tím je spojený život a ona to takto bere. Pokud ji to baví, tak já jí to zakazovat nebudu. Vždy doufám, že to dobře dopadne a že si všechna zranění už vybrala.

Měla jste někdy přece jen myšlenky na to, že jí to zakážete?

Ne, stejně jako jsem ji nikdy nenutila do modelingu nebo showbyznysu, protože si myslím, že je to také náročná disciplína a že se musí rozhodnout sama, co ji baví. Neovlivňuji tedy ani rozhodnutí, co se týká jejího sportu.

Myslíte, že by někdy upřednostnila modeling před sportem?

Bavili jsme se o tom. Chtěla to zkusit, nafotili jsme společnou kampaň. Potom sama uznala, že na to nemá povahu a trpělivost. Víc ji baví sport, kde je sama za sebe. Miluje přírodu a pohyb, což je pro ni víc. Její volba byla tedy vždy jasná.

Podívejte se na velkolepou show sourozenců Ponerových:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.