Celebrity

2. června 2024 17:20

Vanesa Havlíková

Andrea Verešová se strachuje o dceru. Těžký úraz, operace a sportovní kariéra v ohrožení

Andrea Verešová (43) prožívá těžké chvíle. Její dcera Vanessa (16) musela po ošklivém zranění podstoupit lékařský zákrok, a jak modelka informovala na sociálních sítích, bude se muset naučit žít s titanovým šroubem. Její skvěle rozjetá snowboardová kariéra je tak v ohrožení.

Dcera modelky Andrey Verešové a podnikatele Daniela Volopicha Vanessa, se za posledních několik měsíců zranila už několikrát. V září loňského roku si zlomila nohu, poté loket a nyní si těžce poranila klíční kost.

Čtěte také: Dcera Andrey Verešové zdědila krásu po mamince. Místo modelingu ale sbírá medaile

Zlomená klíční kost

„Vaness musela na operaci. Chudinka byla velmi statečná,“ prozradila Verešová na sociálních sítích a přiložila rentgenový snímek. „Bude se muset naučit žít s titanovým šroubem,“ dodala modelka s tím, že dcera ihned podstoupila operaci a nyní se po zákroku zotavuje.

„Vrátí se Vanesska i přes to všechno na snowboard? Ještě v březnu získala na zimní olympiádě v Koreji 3. místo,“ zamyslela se Verešová. Jediné přání modelky tedy je, aby se její dcera brzy uzdravila a co nejdříve mohla pokračovat ve sportu, který ji naplňuje už od dětství.

Přečtěte si: Andrea Verešová naposledy na přehlídkovém mole. Modelingu dává nadobro sbohem

Úspěšná snowboardistka

Přestože Vanessa zdědila půvab po mamince, modeling ji zatím nebere. Místo toho se naplno věnuje sportování, konkrétně jízdě na snowboardu. Nebojí se totiž předvádění triků na vysokých rampách v disciplíně zvané freestyle.

„Odmalička jsem lyžovala, v sedmi letech jsem vyzkoušela snowboard a chytlo mě to natolik, že už jen snowboarduji. Chtěla jsem jít na konzervatoř, se snowboardem se to ale nedá úplně skloubit,“ řekla před časem webu eXtra.cz Vanessa, která už má ve své disciplíně za sebou i juniorské mistrovství světa a daří se jí. Na olympiádě dětí a mládeže vyhrála dokonce dvě medaile.

Podívejte se na rozhovor, ve kterém Andrea Verešová mluví o svém manželství:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.