Celebrity

30. května 2024 19:28

Vanesa Havlíková

Andrea Verešová naposledy na přehlídkovém mole. Modelingu dává nadobro sbohem

Přední slovenská modelka Andrea Verešová (43) patří i po čtyřicítce stále k nejvyhledávanějším tvářím módního průmyslu. Kromě modelingu se věnuje také herectví a především je maminkou dvou dospívajících dětí. Její dokonalé tělo jí závidí i o několik let mladší ženy, proto mnohé překvapila slovy, že s předváděním na přehlídkových molech definitivně končí.

Módní návrhářka Natali Ruden představila svou novou kolekci, inspirovanou letními dny. Jako obvykle si přehlídku nenechalo ujít mnoho známých hostů. Akce se zúčastnila například herečka Vlastina Svátková, operní pěvkyně Andrea Kalivodová či modelka Jana Doleželová. Letní modely poté vynesly přední modelky Andrea Verešová, Kristýna Schicková a další.

Čtěte také: Andrea Verešová promluvila o výchově dospívajících dětí. Jsem přející matka, říká

Přehlídkovému molu dává sbohem

Přestože Andrea na svých sociálních sítích pravidelně zásobuje fanoušky fotkami v bikinách, s předváděním spodního prádla se rozhodla nadobro skončit. „Nedávno mě oslovil jeden návrhář, abych na jeho show předváděla prádlo, tak to jsem se upřímně zasmála. Už ne, nechci se poměřovat s mladšími,“ prozradila Verešová pro Blesk.cz.

„Myslím, že nastal čas skončit. Ráda jednou za čas předvádím šaty pro dobré kamarády nebo oblíbené návrháře, ale myslím, že to bude čím dál méně a je na čase s tím přestat. Něco jiného je fotit se v prádle v soukromí, ale na molo už ne,“ překvapila modelka.

Zároveň přiznala, že to s věkem je vše náročnější. „Stárneme všichni, i když piji kolagen, beru vitamíny, tak vidím, že kůže je volnější, dělají se mi víc pigmentové skvrny a vrásky, věk prostě nezastavíš. Musím daleko víc a pravidelně sportovat. Začíná to být dřina, ale naštěstí mě sport baví, pravidelně jezdíme na lyže, na kolo,“ dodala Verešová, která je na své tělo hrdá.

Andrea Verešová promluvila o manželství:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.