Celebrity

27. května 2023 06:30

Vanesa Havlíková

Moderátor Jan Rosák si ženu vzal po dvou měsících známosti. Roli hrály peníze, prozradil

Jan Rosák v 7 pádech

Legendární hlasatel Jan Rosák (75) působí ve světě médií od sedmdesátých let. V talkshow u Honzy Dědky nyní prozradil, že ještě před tím, než se rozhodl pro rozhlasovou a televizní kariéru, živil se zcela jinou profesí. Promluvil také o seznámení se svou manželkou, kterou si vzal před 46 lety po dvouměsíční známosti kvůli penězům.

Ještě před tím, než se stal vynikajícím českým rozhlasovým a televizním hlasatelem, vyzkoušel si Jan Rosák práci ve zcela jiném odvětví.

„Kamarád povídal, že viděl inzerát. Zrovna jsme byli oba bez zaměstnání, bylo nám 21 let. Přihlásili jsme se ke garážmistrovi a oni nás rovnou posadili do sanitky. Měl jsem čerstvě řidičák, ale ten jsem poprvé ukázal až při první nehodě. Při ní jsme naštěstí byli prázdní,“ zavzpomínal na jedno ze svých prvních zaměstnání Rosák.

Později se také živil řízením pojízdných schodů na letišti, kterými jednou naboural letadlo. „To nebyla žádná legrace. To bylo egyptské letadlo. Dělal jsem brigádu na letišti u nakladačů. Jezdil jsem tam s ještěrkou a se schody. Vyměřil jsem si to, dojel jsem až skoro k tomu a narazil jsem do toho letadla. To pak muselo do opravy. Bylo z toho těžké vyšetřování, mezinárodní malér. To jsem byl zpocený až úplně tam,“ přiznal Jan Rosák.

Mohlo by vás zajímat: Jan Rosák od 6. května pátrá znovu po Pokladech z půdy

Jan Rosák si manželku vzal kvůli penězům

„Naše první rande bylo nepovedené. Katastrofické. Když jsme se uviděli, bylo to jasné. První rande jsme si domluvili u rádia. Byl jsem po noční službě unavený, jel jsem domů a usnul jsem. Prošvihl jsem ho, byl jsem z toho úplně dole, plakal jsem vzteky. Říkal jsem si, že se na mě vykašle. Volal jsem jí na ubytovnu, omlouval jsem se, že jsem nepřišel,“ začal vyprávět podrobnosti o seznámení s manželkou.

„Ona mi s klidem řekla, že tam taky nebyla. Ale lhala. Pak mi přiznala, že tam byla a plakala. Jako já. Ale dopadlo to dobře. Vzali jsme se. Ale kvůli penězům, to je pravda. To bylo v roce, kdy jsem dosáhl 30 let, a tehdy se novomanželská půjčka udělovala jen do 30 let. Tak jsme se museli vzít. Kvůli té půjčce. Znali jsme se 2 měsíce,“ prozradil Jan Rosák s tím, že se šestačtyřicet let stále milují.

„Moje manželka je poklad. Tam funguje ta chemie – lexaurin, xanax… perfektně,“ smál se moderátor v 7 pádech Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.