Módní alarm: Jak na jaře zářit v různých stylech

Anna Tejklová o módě

Jaro je ideální doba na krásné čerstvé barvy a nové kousky do šatníku. Podíváme se na různé styly, ve kterých najdete inspiraci na oblečení do práce, na sport, volný čas i na pořádnou extravaganci. Jarní Módní alarm připravila pro Prima Ženy návrhářka Anna Tejklová.

Jarní květovaná klasika

Modelce Kathy Jacobs je 55 let a názorně předvádí, že věk nemusí být překážkou pro největší jarní klasiku – dívčí květované šaty. Slušivý je střih i design, který nikdy nezklame. Podobné šaty seženete ve většině obchodů. Drobným ženám budou slušet drobné květy, větším ženám pak vzory v odpovídající velikosti.

Do práce stylově

Pokud zvolíte podobný styl jako známá fashion blogerka Laura Blair, budete za dámu. Dlouhé sukně ale sluší spíše vyšším ženám, i u nich výslednou eleganci podpoří jehlové podpatky. Světlé neutrální barvy působí svěže, ač nejsou nijak křiklavé. Doplňky jako letecké brýle a vysoko vyčesaný culík dodávají celkovému vzhledu hezkou mladistvou energii.

Sportovní styl Nicole Scherzinger

Zpěvačka Nicole Scherzinger si svou skvělou postavu udržuje pravidelným cvičením a její fitness kousky jsou vždy perfektně sladěné. Hadí vzor ve spojení s růžovou dobře vynikne na opálené pleti. Kdo nechce mít odhalené břicho, mohl by k takovému modelu vzít jednobarevné tričko, ideálně bílé, šedé nebo černé.

Extravagance a výrazné barvy

Módně nápadité sestry Mona a Karolina oblékly zářivé modely, které doplnily hravými účesy.

Nepřehlédnutelná Caterina Valentino

Pokud se chcete inspirovat extravagancí v elegantnějším duchu, venezuelská hvězda, modelka a moderátorka Caterina Valentino to umí výborně.

Do práce i na volný čas

Andrea Verešová v krásném jarním stylu: zavinovací šaty by měly být v každém dámském šatníku, mají lichotivý přizpůsobivý střih a dají se využít na širokou škálu příležitostí.

Elegantní zavinovací šaty v plus size verzi

Zde je vidět, jak zavinovací šaty sluší i plnějším křivkám. Výstřih do V hezky prodlouží krk, rozparek model odlehčí, postava působí štíhlejší. Sytá zelená barva výborně vynikne na brunetách a zrzkách. Zlaté doplňky se k tomuto odstínu zelené také hezky hodí.

Jarní módní tipy připravila stylistka Anna Tejklová:

Sdílejte článek
Štítky jaro móda styl volný čas Andrea Verešová oděv Nicole Scherzingerová Caterina Valentino

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.