Módní alarm: Jak na jaře zářit v různých stylech

Anna Tejklová o módě

Jaro je ideální doba na krásné čerstvé barvy a nové kousky do šatníku. Podíváme se na různé styly, ve kterých najdete inspiraci na oblečení do práce, na sport, volný čas i na pořádnou extravaganci. Jarní Módní alarm připravila pro Prima Ženy návrhářka Anna Tejklová.

Jarní květovaná klasika

Modelce Kathy Jacobs je 55 let a názorně předvádí, že věk nemusí být překážkou pro největší jarní klasiku – dívčí květované šaty. Slušivý je střih i design, který nikdy nezklame. Podobné šaty seženete ve většině obchodů. Drobným ženám budou slušet drobné květy, větším ženám pak vzory v odpovídající velikosti.

Do práce stylově

Pokud zvolíte podobný styl jako známá fashion blogerka Laura Blair, budete za dámu. Dlouhé sukně ale sluší spíše vyšším ženám, i u nich výslednou eleganci podpoří jehlové podpatky. Světlé neutrální barvy působí svěže, ač nejsou nijak křiklavé. Doplňky jako letecké brýle a vysoko vyčesaný culík dodávají celkovému vzhledu hezkou mladistvou energii.

Sportovní styl Nicole Scherzinger

Zpěvačka Nicole Scherzinger si svou skvělou postavu udržuje pravidelným cvičením a její fitness kousky jsou vždy perfektně sladěné. Hadí vzor ve spojení s růžovou dobře vynikne na opálené pleti. Kdo nechce mít odhalené břicho, mohl by k takovému modelu vzít jednobarevné tričko, ideálně bílé, šedé nebo černé.

Extravagance a výrazné barvy

Módně nápadité sestry Mona a Karolina oblékly zářivé modely, které doplnily hravými účesy.

Nepřehlédnutelná Caterina Valentino

Pokud se chcete inspirovat extravagancí v elegantnějším duchu, venezuelská hvězda, modelka a moderátorka Caterina Valentino to umí výborně.

Do práce i na volný čas

Andrea Verešová v krásném jarním stylu: zavinovací šaty by měly být v každém dámském šatníku, mají lichotivý přizpůsobivý střih a dají se využít na širokou škálu příležitostí.

Elegantní zavinovací šaty v plus size verzi

Zde je vidět, jak zavinovací šaty sluší i plnějším křivkám. Výstřih do V hezky prodlouží krk, rozparek model odlehčí, postava působí štíhlejší. Sytá zelená barva výborně vynikne na brunetách a zrzkách. Zlaté doplňky se k tomuto odstínu zelené také hezky hodí.

Jarní módní tipy připravila stylistka Anna Tejklová:

Sdílejte článek
Štítky jaro móda styl volný čas Andrea Verešová oděv Nicole Scherzingerová Caterina Valentino

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.