Móda a krása

6. prosince 2023 13:25

Anna Tejklová

Módní alarm z Britských módních cen 2023: Pamela bez make-upu a dinosauří bodliny

Britské módní ceny

Velká módní událost, jakou jsou British Fashion Awards, přináší každý rok nápadité a extravagantní modely. Letos bylo mnoho hvězd ale i v nečekaně umírněném duchu. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Pamela Anderson nepodléhá trendům

Pamele Anderson je ke cti, že nepodlehla trendům či strachu ze stáří a nenechala si znetvořit obličej botoxem a vycpanými rty. Na to, že je dokonce nenalíčená, vypadá výborně. Toto oblečení je sice na takovou událost trochu obyčejné, ale sluší jí to moc.

Róba à la plesnivý chleba

Při pohledu na model herečky Taylor Russel mě napadlo, že takhle přesně by vypadal elegantní plesnivý chleba, který se snaží zachovat poslední zbytky důstojnosti. Ta zelenošedá aplikace se zkrátka moc nepovedla a v kombinaci s bílou saténovou košilí je dojem plísně nepřehlédnutelný.

Rita Ora s dinosauřím hřbetem

Zpěvačka Rita Ora (nebo její stylista) po dlouhé době vymyslela opravdu něco originálního. Bodliny instalované na holé kůži rozhodně zaujmou. Jen to asi není model na sezení a ležení...

Dvojice v modelu Viviene Westwood

Andreas Kronthaler a Cora Corré se sladili v punkovém stylu návrhářky Viviene Westwood. Jelikož jsme už viděli na červených kobercích všechno, je tato urputná snaha chtít „šokovat“ trochu otravná, obzvláště když už jsou muži v lodičkách a ženy bez oblečení téměř mainstream. Paní v nádražní zakouřené zácloně má ale celkem hezké boty, víc už asi není co dodat.

Gwyneth Paltrow v jasné červené róbě Valentino

Herečka Gwyneth Paltrow zvolila skvělý studený a zářivý odstín červené, který jí jako blondýnce velmi sluší. Elegantní šaty a kabátek značky Valentino jsou výrazné i důstojné, herečka v nich skvěle vynikla.

Rozpačité černé silonky Saffron Hocking

Herečka Saffron Hocking oblékla zajímavé růžové šaty s korzetem, ale ty černé silonky a obyčejné lodičky k nim hezké nejsou. Chápu, že byl záměr obléci něco proti základním pravidlům, ale nepůsobí to elegantně ani rebelsky. Spíše rozpačitě. Vršek odvázaná studentka, spodek usedlá paní učitelka.

Třpytivé brnění Alexy Chung

Módní ikona Alexa Chung zvolila šaty ve stylu stříbrného brnění, do kterých se vzhledem k jejich střihu určitě nemusela mořit s dietami. Působí v té záplavě stříbrné ale trochu bledě, kdyby měla výraznou červenou rtěnku, bylo by to ještě lepší.

Kate Moss a slušivé devadesátky

Slavné modelce Kate Moss to moc slušelo, zvolila trochu devadesátkový styl, který má své kouzlo a asi i proto se stále vrací do módy. Vysoký rozparek dal vyniknout dlouhým nohám a plášť značky YSL dodal dramatičnost. Celek je elegantní a nápadný.

Frida Kahlo v mixéru s Marilyn Monroe

Nepřehlédnutelný výjev ze sebe stvořila modelka Sophia Hadjipanteli, která připomíná psychedelickou kombinaci Fridy Kahlo s Marilyn Monroe. Zaujal mě detail rudých nehtů na rukavičkách. Nevím, jestli je výsledný vzhled hezký, ale rozhodně je působivý.

Našité kosti ladí s kostmi

Herečka Iris Law působí celá kostnatě, špičatě a antiživočišně, proto možná zvolila na hruď nápis „sex“, aby se nezapomnělo. To, že je nápis vyšit z kostí, se k ní skvěle hodí, stejně jako celý punkový komplet od návrhářky Vivienne Westwood.

Podívejte se také na rozhovor s návrhářkou Annou Tejklovou, která Módní alarm připravila:

Sdílejte článek
Štítky móda styl Marilyn Monroe herec trend Kate Mossová Gwyneth Paltrowová Pamela Andersonová Frida Kahlo Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.