Móda a krása

15. května 2024 10:20

Anna Tejklová

Módní alarm z Cannes 2024: Velkolepým róbám vládla červená, bílá a flitry

Na francouzské riviéře včera začal slavný filmový festival v Cannes. Na nejzajímavější modely přítomných hvězd se podíváme s návrhářkou Annou Tejklovou.

Kdo oblékl červené šaty?

Juliette Binoche v temně červené róbě

Herečce, stejně jako všem výrazným tmavovláskám, tento odstín červené velmi sluší a ohromně ji rozzářil. Šaty jsou z kolekce Dior Haute Couture. Překvapivou volbou jsou boty na gigantické platformě, takto vysoké podpatky ale velmi zeštíhlí celkovou siluetu a jsou pohodlnější než klasické jehly, takže volbu chápu. Juliette vypadala skvěle.

Heidi Klum ve vínově červených šatech

I slavná topmodelka Heidi Klum zvolila výrazný červený model. Pocházel z dílny značky Saiid Kobeisy. Ač modelka i šaty jsou dokonale krásné, tento tón vínově červené světlé blondýny pohlcuje a zestaršuje. Heidi by více zářila v jasně červeném a studeném odstínu. I tak byla ale nepřehlédnutelná a šaty mají skvělý střih.

Shanina Shaik v červeném od Zuhaira Murada

Další z těch, kdo zvolil sytě červené šaty, byla modelka Shanina Shaik. Pocházely z dílny návrháře Zuhaira Murada. Oblékla k nim klasické šperky, které hezky vynikly i díky hladkému drdolu.

Tento červený model vyzněl méně luxusně

Tato dáma oblékla také červené šaty, ale kombinace velmi třpytivé látky, průhledného tylu a celkově mnoha extravagantních prvků způsobila spíše trochu kabaretní vyznění ve stylu Moulin Rouge.

Kdo oblékl bílou?

Modelka Helen Christensen v bílé

Dánská topmodelka ze zlaté devadesátkové éry oslnila v impozantní bílé róbě s vlečkou. Skvělý tah je dívčí bílá stuha ve vlasech, která celkový vzhled osvěžila a modelku omladila.

Meryl Streep v bílé zářila do dálky

Jedna z největších filmových hvězd, Meryl Streep, oblékla minimalistické bílé šaty s chytrým řasením v pase, které herečce dodalo antický vzhled a ještě více vylepšilo siluetu. Významným prvkem jsou zde kočičí obroučky brýlí, které dobře zvýraznily oči a dodaly moderní styl.

Záplava bílého peří Romee Strijd

Modelka oblékla pudrově růžovou róbu značky Eman Alajlan, kterou zdobilo množství zářivě bílého peří a třpytivé aplikace. Pro červený koberec ideální model.

Dámy ve flitrech

Lily Gladstone ve třpytivých šatech Gucci

Herečka oblékla temně modré flitrované šaty Gucci, které jí, jako to dělají všechny lesklé materiály, přidaly významně na objemu a opticky ji zmohutnily. Odstín modré je ale každopádně krásný a tajemný a k jejímu barevnému typu jde perfektně.

Léa Seydoux ve flitrovaných šatech Louis Vuitton

Herečce tyto flitrované šaty udělaly lepší službu než její kolegyni a přestože i jí nějaký objem přidaly, výsledek je hezký. Výrazný véčkový výstřih a rozparek pomohly hezky zvýraznit a opticky prodloužit postavu.

Greta Gerwig v lesklých flitrovaných šatech Saint Laurent

Do flitrové třetice se podíváme na herečku Gretu Gerwig. Hlubokým výstřihem si hezky prodloužila krk a trup, vysokým rozparkem zase nohy. I tak ale flitrované šaty s vycpávkami dělají trochu sudovitou neladnou postavu a celek působí dost tvrdě.

Eva Green oblékla model Giorgio Armani Privé

Herečka měla černý flitrovaný korzet doplněný širokou sukní se zajímavým vzorem. Kombinace černé a fialové působí tajemně a je velmi večerní.

Výjimečný model oblékla Araya A. Hargate

Jedny z nejzajímavějších a nejpůsobivějších šatů vynesla herečka Araya A. Hargate. Pocházely z dílny Balmain. Šaty dobově působícího střihu z černého sametu, vysoké rukavičky ze stejného materiálu a vyšívaná vlečka působily opravdu velkolepě.

Podívejte se také na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky móda styl herec Cannes vzhled Shanina Shaik Heidi Klumová Juliette Binocheová Módní alarm Greta Gerwig

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.