Celebrity

26. května 2024 07:00

Anna Tejklová

Módní alarm z Cannes 2024: Bohyně i Jožin z bažin

Filmový festival v Cannes je také festivalem úžasných i méně úžasných rób, které se předvádějí na červeném koberci. Podívejme se na další zajímavé kousky s módní návrhářkou Annou Tejklovou.

Salma Hayek ve flitrovém trendu

Na exkluzivní módní styl a vzhled Salmy Hayek by si měly vždy vzpomenout některé místní stylistky, které v médiích radí, že by měly ženy po padesátce nosit hlavně „lněné materiály“, nenápadé barvy a osříhat si vlasy. Ne, neměly. Salma je na každé akci největší bohyní a zde září ve velkém letošním trendu, kterým jsou metalické a třpytivé materiály. Skvělý tah je i její nápadný mexicky působící náhrdelník.

Elsa Hosk a černobílá opeřenost

Zajímavé peříčkové šaty vynesla modelka Elsa Hosk. Doplnila je šperky Tiffany & Co. K šatům vypadá dobře asymetrický účes, a kdyby měla výraznou červenou rtěnku, bylo by to už úplně dokonalé.

Bella Thorne v neokoukaném stylu

Originální šaty oblékla herečka Bella Thorne. Vypadají nahoře jako půlka obyčejné podprsenky, ale přechází v jemně průhlednou látku, která působí jako šupinová zbroj pod rytířské brnění. Hezky zde vyznělo i decentní líčení a absence výrazných šperků.

Diane Kruger se červeným kobercem plíží

Herečce Diane Kruger se zřejmě nehezky pomstili stylisti. K nelichotivým šatům (značky Prada) hlenovité barvy a usedlým lodičkám, jí byly na hlavě vytvořeny slizovitým gelem jakési slepené pánské kouty. Diane mi tak extrémně připomíná již v nadpisu zmíněného tvora ze slavné písně Ivana Mládka.

Na Wilmu Elles se vysypala kůlna?

Ani německé herečce Wilmě Elles se tento vzhled na červený koberec příliš nepovedl. Šaty působí otrhaně a celek dělá dojem, že na ní ulpělo harampádí ze staré kůlny.

Eva Green v šatech ideálního střihu

Sametové šaty Versace s chytře řešeným výstřihem herečce velmi sluší a zdůrazňují skvělou postavu. Luxusní dojem podtrhuje mohutný náhrdelník.

Iris Mittenaere v šatech ze zlatých větví

Tento model může být velmi praktický i po Cannes a působit například jako stylový věšák či luxusní zahradní bidýlko pro ptactvo. Herečka každopádně přitáhla pozornost a zlaté větve na šatech zaujaly.

Heidi Klum požírá obří volán

Heidi sice měla už hezčí modely, ale jako pravá topmodelka umí vypadat dobře i v tomto kusu zmuchlaného tylu.

Coco Rocha v šatech Yanina Couture

Zlaté andělské šaty značky Yanina Couture oblékla Coco Rocha a patřily k tomu módně nejzajímavějšímu z filmového festivalu Cannes 2024.

Podívejte se také na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky styl herec Cannes Eva Green trend vzhled oděv Heidi Klum Salma Hayek Filmový festival v Cannes Salma Hayeková Heidi Klumová Bella Thorneová Eva Greenová Módní alarm Diane Kruger Bella Thorne Elsa Hosk Diane Krugerová Iris Mittenaere Wilma Elles Coco Rocha

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.