Módní alarm z Českého plesu podle barev. Zazářily dámy v červené i zelené

Na letošním Českém plesu jsme se zaměřili obzvláště na barvy a střihy. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

1. Dámy v bílém

Iveta Vítová v neobvyklých šatech

Zde si nemohu odpustit dojem, že si spíše šaty oblékly Ivetu Vítovou. Modelka je krásná a elegantní žena, šaty jsou ale tak bílé a výrazné, že strhávají pozornost hlavně samy na sebe. Vodítkem k správnému výběru střihů a barev je právě to, aby oděv podtrhl a zvýraznil krásu a osobnost nositelky, ne zářil sám bez ní.

Modelka Vignerová v hranatém modelu

Tyto šaty jsou velmi hranaté a špičaté, jemná bílá je pak doplněna tvrdou černou a zavřenými špičatými botami. Osobně jsem toho názoru, že ženám, obzvláště velmi štíhlým a s výraznými rysy, sluší více kulaté a ženské linie, které zjemňují.

Na led či na ples?

Třetici bílých šatů uzavřeme tímto modelem, který působí trochu jako delší krasobruslařský dres. Influencerka Kamila Kostka má ale hezky sladěná „cingrlátka“ na botách s třpytivým psaníčkem a náušnicemi. Bílá a stříbrná spolu jako studené barvy ladí a blondýnám obvykle tato barevná kombinace sluší.

2. Dámy v černém

Lilia Khousnoutdinova v černé klasice

Paní Lilia Khousnoutdinova zvolila klasické večerní šaty černé barvy a hezkého střihu, které jí svědčí a jsou na tuto událost ideální. Dobře působí i výrazné šperky a vyčesané vlasy.

Šlégr v jedněch z nejhezčích šatů

Modelka Lucie Šlégr zvolila krásné a zajímavé šaty, které ji podtrhují, ale nepřebijí. Stříbrné prvky na šatech jsou pěkně sladěny se stříbrnými šperky.

Zavinovací šaty pro výrazné křivky

Petra Řehořková zvolila černý model, který doplnila stříbrnými šperky. Zavinovací šaty jsou skvělým řešením pro postavu s výraznými křivkami. K dobrému dojmu přispívají i upravené vlasy do moderních velkých vln.

3. Dámy v červeném

Tereza Mátlová v zářivých šatech za krk

Tereza Mátlová zářila v červených šatech s vázáním za krk. Je zde chytře podpořeno optické zeštíhlení pasu pomocí třpytivé aplikace i tvaru výstřihu. Skvělá inspirace pro ženy s postavou ve tvaru přesýpacích hodin.

Kateřina Wohlmann Votavová jako femme fatale

Málokterá barva sluší tmavovláskám tolik jako červená. Modelka Kateřina vypadá v těchto šatech perfektně a líbí se mi i originální psaníčko, které zvolila na místní poměry odvážně též v červené a ne v tradiční stříbrné a zlaté jako všichni ostatní. Krásná vizáž, není co vytknout.

K červeným šatům nikdy růžovou rtěnku

Třetici červených šatů uzavřeme méně povedeným modelem, který sám o sobě není špatný, ale trochu to zde pokazily neladící barvy. Nejvíce bije do očí růžová lesklá rtěnka k červeným šatům, dále pak masivní zlaté náramky (či hodinky) v kombinaci se stříbrným psaníčkem a dalšími stříbrnými šperky. Červená rtěnka a do jedné barvy sladěné doplňky by celek pozvedly.

4. Dámy v zeleném

Kynychová v zelených šatech s honzíkem

Známá cvičitelka má bezesporu udržovanou figuru a mám pochopení pro to, že když už to dá tolik práce, chce se člověk trochu vystavovat. Stejně si ale myslím, že se to nemusí dělat až tak urputně a spodní prádlo by na plese být vidět nemuselo.

Fajksová v luxusním smaragdovém modelu

Módní alarm z Českého plesu uzavřeme tímto nádherným modelem, který oblékla modelka Fajksová.

Podívejte se také na rozhovor s módní návrhářkou Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky krása šperk rtěnka ples Aneta Vignerová oděv Tereza Mátlová Iveta Vítová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.