Módní alarm z Elite Model Look 2023: Slušelo to Daniele Peštové i Tereze Maxové

Španělský sál Pražského hradu hostil 20 finalistek a finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2023 z Česka a Slovenska. Akce Elite Model Look je nejprestižnější modelingovou soutěží na světě, do které se každý rok přihlásí statisíce zájemců z celého světa. Jak to slušelo známým osobnostem? Módní alarm pro vás připravila módní návrhářka Anna Tejklová.

Martina Šmuková byla hvězdou večera

Martina Šmuková tuto prestižní soutěž vyhrála v roce 1992 jako vůbec první česká modelka. Ve zlaté róbě zářila a předvedla, že perfektně štíhlou figuru si udržela i jako matka dvou dětí. Lesklé materiály přidávají objem, modelka na fotce si ale takové šaty klidně může dovolit. Dobře zvolila i vyčesané vlasy. Takový účes dá vyniknout střihu šatů kolem krku, nezmohutňuje a k elegantním šatům se stylově hodí. Rozpuštěné vlasy přes ramena by zakryly výrazné průstřihy a krk by opticky zkrátily.

Přečtěte si také: Módní alarm z Česko-Slovenského plesu 2023. Dokonalé dámy, ale i faux pas večera

Tereza Maxová v pudrově růžovém krajkovém modelu

Česká topmodelka Tereza Maxová vynesla působivé šaty v pudrově růžovém odstínu a v krajkovém provedení. Zlaté doplňky krásně ladí, výborná inspirace pro všechny milovnice módy. K romantickým krajkám a hlubokému výstřihu se hezky hodí volně splývající vlasy.

Pokus o světový trendy vzhled s českou klasikou

Hudebnice Annet X se evidentně inspirovala současným trendem světových hvězd, ale pojala to klasickým českým stylem – odvázaný model s oversize sakem doplnila úřednickými lodičkami do špičky, které jsou usedlejšího charakteru a k celku se nehodí.

Modelka Klímková v ombré šatech

Modelka Eva Klímková oblékla šaty v příjemné barevnosti z jemně průsvitného materiálu. Výrazně červené boty šaty dobře doplňují.

Pánský vzhled a účes à la Xena zvolila moderátorka večera

Pánský vzhled s hipsterskými botami a účesem à la Xena zvolila moderátorka večera, zpěvačka Katarzia. Hezké detaily jsou rudá rtěnka a do barvy sladěné nehty.  I když by člověk nebyl příznivec podobného stylu, moderátorka jej alespoň promyslela a jednotlivé kusy k sobě evidentně patří.

Podívejte se také na rozhovor o módě s Annou Tejklovou, autorkou Módního alarmu:

Herečka Zuzana Stivínová v šatech ze stříbrných flitrů

Herečce Zuzaně Stivínové to slušelo, drží se svého divadelního stylu, který má perfektně dotažený včetně červené rtěnky a nehtů. Velmi chválím dozadu stažené a vyhlazené vlasy. Díky účesu vynikl dekolt, prostor dostala lehká šálka a celek působí čistě a vkusně.

Topmodelka Daniela Peštová oslnila v zebřích šatech

Jedna z našich nejslavnějších modelek, Daniela Peštová, oblékla nápadné zebří šaty tvořené z flitrů se stříbrným lemováním, které krásně doplnila stříbrnými doplňky. Podle mě jeden z nejlepších modelů večera.

Michalea Kociánová v důstojných květovaných šatech

Modelka Michaela Kociánová oblékla klasicky vyhlížející květované šaty, ve kterých vynikl její krásný obličej a štíhlý dlouhý krk. Páskové boty jsou nutnost, což modelka správně odhadla.

Paní Gabriela Drobová v bílém kostýmku

Paní Drobová se nebála nápadného bílého kalhotového kostýmku, který doplňuje vlečka. Hezky sladěno se stříbrnými doplňky, jako blondýnce jí tyto studené tóny dobře jdou k barvě pleti a vlasů. Velký výstřih do V opticky prodlužuje krk a hezky vynikl i náhrdelník. Osobně bych volila k modelu drdol nebo vyčesaný culík, dozadu sčesané vlasy ale úplná chyba také nejsou.

Hodně tmavé kůže na oblečení může půdobit tvrdě

Tato dáma oblékla zajímavě kombinovaný model. Ke skládané kožené sukni by se ale mnohem víc hodil hladký vršek. Háčkované body působí spíše festivalově než slavnostně večerně. Pochválím ale hezké boty, které k oblečení stylově velmi dobře jdou.

Kdo je Anna Tejklová?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.