Módní alarm z Plesu v Intru: Decastelo jako orientální princezna, Borhyová ve vílím stylu

Jak to slušelo známým osobnostem na luxusním Plese v Intru? Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Eva Decastelo jako orientální princezna

Mnoho stylistů možná Evu „zdrbne“, mně se ale tento styl orientálních, třpytivých a velmi ženských šatů líbí moc. Moderátorka má krásnou postavu a může si to rozhodně dovolit.

Lucie Borhyová ve vílím stylu

Moderátorce Lucii Borhyové to velmi slušelo a jejím stylem a střihem šatů se může nechat inspirovat mnoho žen. Takové šaty budou totiž slušet více typům postav, leccos schovají, ale přitom působí díky materiálu a střihu jemně a vzdušně. Skvělý tah je výrazný dekolt a ke zvlněné látce šatů se ideálně hodí i dlouhé zvlněné vlasy. Červená rtěnka celek hezky rozsvítila.

Monika Absolonová ve skvělé formě, uškodil jí jen „santaklausovský“ pásek

Zpěvačka vypadá sama o sobě výborně a jistě může být pyšná na udržovanou postavu a celkově mladistvý vzhled. Je velká škoda, že jí vizáž pokazil doslova „santaklausovský“ pásek s přezkou, který se k večerním třpytivým šatům zkrátka nehodí...

Iveta Lutovská v šatech s hranatými motivy

Iveta zvolila šaty příjemného střihu v temných barvách a s velmi hranatými motivy. Budu se opakovat, ale obecně jsem toho názoru, že ženám geometrické hranaté a špičaté motivy příliš nesvědčí, mužům naopak ano.

Masivní pásky se obvykle nehodí přes společenské šaty

Partnerka herce Marka Němce by mohla vypadat v mnoha šatech skvěle, bohužel výběr těchto se úplně nepovedl. Materiál působí sportovně a střih jí opticky nelichotí. Celku uškodil i asymetrický pásek, který rozšiřuje. K vysokým rozparkům a průstřihům se také více hodí sandálky na podpatku než uzavřené kancelářské lodičky.

Andrea Verešová jako vždy hvězda

Andrea Verešová je zárukou pěkného plesového stylu, ještě jsem na ní neviděla nic nevhodného či neslušivého. I tyto šaty mají „drive“. Neobvyklá kombinace temně červené s růžovou zde vůbec nevadí, naopak. Andrea ví, že k vysokému rozparku vždy lépe vypadá otevřená bota. Velmi povedené.

Markéta Hrubešová v jemných šatech s dramatickým náhrdelníkem

Herečka Markéta Hrubešová zvolila decentní slušivé šaty s šifonem lemovaným dekoltem, což je samo o sobě hezký a jemný prvek. Jemnost a eleganci ale trochu naboural masivní náhrdelník, který je stylově jinde a herečce barevně úplně nesvědčí.

Jitka Kocurová v módní smaragdové

Modelka Jitka Kocurová oblékla šaty v populární a slušivé smaragdově zelené. Šaty mají pěkný střih, pro ženu s vysokou a štíhlou postavou ideální. Kupodivu zde nepůsobí nijak špatně ani zavřené lodičky k vysokému rozparku, hezky ladí se stříbrnými mašlemi na šatech. Mašličky jsou teď velký trend, jak jsme nedávno psali.

Kateřina Mátlová v růžových třásních

Zpěvačka Kateřina Mátlová oblékla hodně růžové a třásňové šaty, které doplnila i pudrově růžovým psaníčkem. Blondýnám růžová sluší, je to jemná a ženská barva, která hezky vynikne právě na opálené kůži, jakou má zpěvačka. Povedený model.

Podívejte se také na rozhovor s Annou Tejklovou, která Módní alarm připravila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.