Módní alarm z udílení hudebních cen: Kovbojka Beyoncé a figurína ze sekáče Tori Spelling

V Los Angeles proběhlo 2. dubna udílení cen iHeartRadio Music Awards 2024. K vidění byly jak zajímavé módní kreace, tak i ty ohrané či nevkusné. Užijte si Módní alarm s módní návrhářkou Annou Tejklovou.

Beyoncé jako motorkářka křížená s kovbojkou

Přední světová hvězda Beyoncé je jednou z těch, která udělala velkou reklamu klasickým ženským křivkám a přivedla je zpět do módy. V tomto koženém kovbojsko-motorkářsky laděném modelu vynikla její hezká postava a zpěvačka také překvapila dlouhými blond loknami.

Cher vypadá stále skvěle

V něčem podobný styl zvolila i Cher, která je se svým mladistvým vzhledem i v značně pokročilém věku neuvěřitelná. Sáčko s obřími třpytivými kameny jí sluší a neokoukaná je i kombinace s kalhotami zdobenými karabinami.

Přečtěte si také: Nejpodivnější vrtochy slavných. Beyoncé chce vlastní prkénko, Selena Gomez okurky

Oceněné Lainey Wilson chyběl už jen kůň

Klasický kovbojský vzhled zvolila zpěvačka Lainey Wilson. Nádherný detail jsou aplikace na ramenou tvořené z černého peří. Kožené kalhoty do zvonu se k tomuto stylu skvěle hodí, stejně jako doplňky.

Inspirace Kiss

Nejextravagantnější styl zvolila zpěvačka JoJo Siwa, která se zcela jistě inspirovala u kapely Kiss. Model je vydařený, nezapomenutelný a kam jinam už takhle vyrazit než na předávání hudebních cen.

Katy Perry a milionkrát ohraná síťka přes spodní prádlo

Tato „extravagance“ v podobě průhledné síťky přes spodní prádlo je už tak bolestivě okoukaná a ohraná, že už není co víc dodat, než slovy klasika „viděli jsme, psali jsme...“ Pochválíme Katy alespoň rybářské kozačky, ty originální jsou.

Jennifer Hudson v disco koule stylu nevypadala špatně

Sympatická zpěvačka zvolila velmi metalický obleček s peřím, který jí sice opticky zmohutnil a barevně se k ní nehodí, ale i tak jí to celkem slušelo.

Jared Leto jako paní domácí

Skvělý herec Jared Leto oblékl průhlednou halenku evokující dámský župan a nápadné rukavice s bambulkami. Kdyby měl ještě čepeček a smeták, vidím v něm starosvětskou paní domácí.

Tori Spelling jako figurína ve výloze second handu

Asi se shodneme, že tohle se hodně nepovedlo. Herečka už díky četným plastikám přestává působit životně a strašlivé kostkované teplákokalhoty jí na eleganci nepřidaly. Alespoň má pěkné boty, ty to ale nezachránily.

Zpěvačka Latto v mini minišatech

Zpěvačka oblékla odvážné šaty v hezké rudé barvě, ke kterým pěkně sladila boty. Trend „body positivity“ je zde patrný, není to katastrofa, ale ladnost a eleganci celek významně postrádá.

Kdo je módní návrhářka Anna Tejklová? Podívejte se na rozhovor:

Sdílejte článek
Štítky Tori Spelling móda styl vzhled Katy Perry Cher Beyoncé Knowles Jared Leto Anna Tejklová Módní alarm Kiss Lainey Wilson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.