Celebrity

31. března 2024 06:00

Eliška Reiglová

Nejpodivnější vrtochy slavných: Beyoncé chce vlastní prkénko, Selena Gomez okurky

Když se člověk proslaví a užívá si přízeň, snadno si zvykne na luxus, který ruku v ruce se slávou přichází. Za svou práci může požadovat lepší peníze a může si určovat všemožné podmínky. A tak se i děje. Mezi celebrity, které mají až bizarní požadavky, se řadí například Kevin Hart, Beyoncé či Selena Gomez.

Není žádným tajemstvím, že mnoho celebrit má seznam požadavků skutečně dlouhý. Jeden by se ale skoro divil nad některými věcmi, které se na takových seznamech nacházejí. Například Beyoncé je superhvězdou světového měřítka, a možná proto si může dovolit požadovat, aby její tým všude vozil záchodová prkénka, díky čemuž má na každé toaletě své vlastní.

Magazín Marie Claire pak informoval například o tom, že zpěvačka Selena Gomez rozchod s Justinem Bieberem nesla tak těžce, že ve svém týmu žádného Justina netolerovala - kdo se tak náhodou jmenoval, na dobu neurčitou dostal přidělenou přezdívku. Také chce mít vždy po ruce nakládané okurky.

Čtěte také: Netradiční koníčky celebrit: Kdo pilotuje letadlo, tetuje a vyvolává duchy?

Na další vrtochy slavných, mezi něž se řadí třeba i slavný „brouk“ Paul McCartney či nepřekvapivě Mariah Carey, se podívejte v galerii.

O Mariah Carey proslýchá, že je namyšlená perfekcionistka. V roce 2017 se jí stal trapas s playbackem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.