Monika Babišová si užívá ženství. Ukázala se v negližé a provokovala pohledem šelmy

Když Monika Babišová (49) bývala manželkou premiéra, na sociálních sítích se příliš neprojevovala. Čas od času přidala fotografie s rodinou nebo z nějaké společenské akce. Její muž je nyní ale řadovým poslancem a to se odráží i na jejím Instagramu, kam přidala video, kde se po boku slavného stylisty ukazuje pouze v negližé.

Manželka někdejšího premiéra Andreje Babiše si je dobře vědoma své přitažlivosti. Plné rty, blond vlasy, perfektní postava, tím vším se může Monika Babišová pyšnit a také to na sociálních sítích pravidelně dělá od doby, co je její manžel řadovým poslancem a přišel o povinnosti, které měl jako premiér.

Většinou se Monika Babišová nechává fotit na dovolených nebo si takzvané selfies dělá sama. Koneckonců má v plavkách co ukázat a její sledující takové snímky umějí náležitě ocenit. Móda jí není cizí, a tak jí její fanynky chválí nejen postavu, ale také jedinečný vkus. Nyní ale zvolila ještě o trochu odvážnější kus oděvu.

Po boku známého stylisty Sama Dolceho, který je mimo jiné dvorním stylistou zakladatelky a prezidentky národní soutěže krásy Miss Czech Republic Taťány Makarenko, se na videu zveřejněném na svém Instagramu nakrucovala pouze v negližé a výrazných náušnicích. Ženskost z ní přímo vyzařovala a z očí šlo vyčíst, že Monika by pořád uměla být královnou nejednoho mejdanu.

Andrej Babiš patří k nejmajetnějším lidem Česka:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Andrej Babiš Česko Monika Babišová Sam Dolce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.