Monika Babišová si užívá ženství. Ukázala se v negližé a provokovala pohledem šelmy

Když Monika Babišová (49) bývala manželkou premiéra, na sociálních sítích se příliš neprojevovala. Čas od času přidala fotografie s rodinou nebo z nějaké společenské akce. Její muž je nyní ale řadovým poslancem a to se odráží i na jejím Instagramu, kam přidala video, kde se po boku slavného stylisty ukazuje pouze v negližé.

Manželka někdejšího premiéra Andreje Babiše si je dobře vědoma své přitažlivosti. Plné rty, blond vlasy, perfektní postava, tím vším se může Monika Babišová pyšnit a také to na sociálních sítích pravidelně dělá od doby, co je její manžel řadovým poslancem a přišel o povinnosti, které měl jako premiér.

Většinou se Monika Babišová nechává fotit na dovolených nebo si takzvané selfies dělá sama. Koneckonců má v plavkách co ukázat a její sledující takové snímky umějí náležitě ocenit. Móda jí není cizí, a tak jí její fanynky chválí nejen postavu, ale také jedinečný vkus. Nyní ale zvolila ještě o trochu odvážnější kus oděvu.

Po boku známého stylisty Sama Dolceho, který je mimo jiné dvorním stylistou zakladatelky a prezidentky národní soutěže krásy Miss Czech Republic Taťány Makarenko, se na videu zveřejněném na svém Instagramu nakrucovala pouze v negližé a výrazných náušnicích. Ženskost z ní přímo vyzařovala a z očí šlo vyčíst, že Monika by pořád uměla být královnou nejednoho mejdanu.

Andrej Babiš patří k nejmajetnějším lidem Česka:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Andrej Babiš Česko Monika Babišová Sam Dolce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.