Celebrity

9. září 2023 10:14

Marie Makovská

Monika Leová ukázala první fotku se synem a promluvila o porodu. Byl to masakr, napsala

Prostřeno! XXV (1) – Monika Leová bydlení

Moderátorka, modelka a influencerka Monika Leová (32) má na svých sociálních sítích věrnou komunitu. I v těch nejtěžších chvílích, těsně před a po porodu, se s fanoušky podělila o střípky z porodnice. Nyní už sdílela i první snímky se synem, který jí dal pořádně zabrat.

Teď už dvojnásobná maminka Monika Leová nejprve sdílela ve svých stories na Instagramu jasnou zprávu #RODÍM. Pár hodin nato následovalo stručné #KOJÍM. Všichni fanoušci tak byli v obraze, přesto stále napnutí, jak asi porod probíhal nebo jak maminka s miminkem aktuálně vypadají.

Na tyto fotky plné radosti nenechala Monika dlouho čekat. Podělila se o snímek se synem, který dostal jméno Max Le Košín. A dodala také, že byl porod masakr. Max totiž vážil 4,7 kg!

Stejným způsobem, tedy za pomoci hashtagů #rodím a #kojím, moderátorka oznamovala i první porod v roce 2021. Dcera Mia se narodila taktéž s hmotností přes 4 kg. „Tohle je Mia, 4160 gramů, obří dítě, michelin“ komentoval tehdy s humorem hrdý tatínek Martin Košín. „Už nikdy nerodím,“ poznamenala vyčerpaná, ale šťastná maminka, která za ta léta pravděpodobně na utrpení zapomněla a dala si to ještě jednou. Jak napsala k jednomu z aktuálních snímků, Max svou ségru navíc ještě trumfnul, a to o celých 550 g.

Zatímco pohlaví miminka odtajnila Monika Leová už v květnu, kdy sdílela originální video z rodinného focení, jméno syna bylo doposud tajemstvím. Že bude ovšem začínat na M, už mnozí fanoušci tušili – a tak se i stalo. Max teď bude rodičům dělat mnoho radosti a jak známe Moniku, určitě se se svými fanoušky brzy podělí o další informace ze zákulisí či vtipné momenty z mateřství a rodinného soužití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.