Celebrity

9. září 2023 10:14

Marie Makovská

Monika Leová ukázala první fotku se synem a promluvila o porodu. Byl to masakr, napsala

Prostřeno! XXV (1) – Monika Leová bydlení

Moderátorka, modelka a influencerka Monika Leová (32) má na svých sociálních sítích věrnou komunitu. I v těch nejtěžších chvílích, těsně před a po porodu, se s fanoušky podělila o střípky z porodnice. Nyní už sdílela i první snímky se synem, který jí dal pořádně zabrat.

Teď už dvojnásobná maminka Monika Leová nejprve sdílela ve svých stories na Instagramu jasnou zprávu #RODÍM. Pár hodin nato následovalo stručné #KOJÍM. Všichni fanoušci tak byli v obraze, přesto stále napnutí, jak asi porod probíhal nebo jak maminka s miminkem aktuálně vypadají.

Na tyto fotky plné radosti nenechala Monika dlouho čekat. Podělila se o snímek se synem, který dostal jméno Max Le Košín. A dodala také, že byl porod masakr. Max totiž vážil 4,7 kg!

Stejným způsobem, tedy za pomoci hashtagů #rodím a #kojím, moderátorka oznamovala i první porod v roce 2021. Dcera Mia se narodila taktéž s hmotností přes 4 kg. „Tohle je Mia, 4160 gramů, obří dítě, michelin“ komentoval tehdy s humorem hrdý tatínek Martin Košín. „Už nikdy nerodím,“ poznamenala vyčerpaná, ale šťastná maminka, která za ta léta pravděpodobně na utrpení zapomněla a dala si to ještě jednou. Jak napsala k jednomu z aktuálních snímků, Max svou ségru navíc ještě trumfnul, a to o celých 550 g.

Zatímco pohlaví miminka odtajnila Monika Leová už v květnu, kdy sdílela originální video z rodinného focení, jméno syna bylo doposud tajemstvím. Že bude ovšem začínat na M, už mnozí fanoušci tušili – a tak se i stalo. Max teď bude rodičům dělat mnoho radosti a jak známe Moniku, určitě se se svými fanoušky brzy podělí o další informace ze zákulisí či vtipné momenty z mateřství a rodinného soužití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.