Žena sdílela šílený příběh. Manžel ji v posledním stadiu rakoviny připravil o děti i domov

Tento týden začala sociálními sítěmi kolovat šokující videa, která zachycují otřesné chování muže nejen k jeho nemocné manželce, ale i jejich třem společným dcerám. Žena jménem Catherine Kassenoff natáčela svého manžela Allana, když na ni i na dívky křičel, zatímco ona sama bojovala s rakovinou prsu. To byl ale jen začátek.

Bojovat s tak zákeřnou nemocí, jakou je rakovina, je samo o sobě náročné. O to těžší pak tento boj je za předpokladu, že místo podpory se od manžela žena dočkává jen krutého ponižování, v lepším případě ignorace. Svůj příběh na sociálních sítích sdílela Catherine Kassenoff a okamžitě se stal virálním.

Catherine bojovala s rakovinou prsu dvakrát a dvakrát ji také dokázala porazit, když jí však byla naposledy diagnostikována, šlo o poslední stadium nemoci. O svůj příběh se Catherine podělila v příspěvku na Facebooku, v němž rovněž informovala, že je poslední, který kdy píše, protože hodlá podstoupit asistovanou sebevraždu ve Švýcarsku. Zda se tak skutečně stalo, není jasné.

Týrání nemocné ženy

Allan Kassenoff je právník, který se rozhodl s Catherine nejen rozvést, ale také jí udělat ze života peklo. Když s ní ještě žil, sprostě jí nadával a slovně útočil i na tři společné dcerky. „Nenávidím tě. Jsi tlustá zrůda,“ zní například v jednom z mnoha videí, která nyní kolují sociálními sítěmi, stejně jako soudní dokumenty či maily, které žena zveřejnila.

Na dalším z videí Catherine prosí malou dceru, aby vstala z postele, oblékla se a sedla s otcem do auta. „Já s tím šílencem nikam nepojedu. Nikdy s ním nikam nepojedu,“ pláče v odpovědi nešťastná holčička.

Prohraná bitva

Pro Allana Kassenoffa odlukou nic neskončilo. Postaral se o to, aby dcery skončily v jeho péči a Catherine připravil o domov. Nejprve ji nechal vykázat z domu, v němž společně žili, následně i z bytu, který si pořídila nedaleko, aby měla šanci vidět své holčičky. Tak se ale nestalo, naopak Allan bránil tomu, aby s nimi měla jakýkoliv kontakt.

Lidé diskutující nad touto kauzou jsou přesvědčeni, že Allan využil svých kontaktů jakožto právník, aby Catherine připravil o všechno, na čem jí kdy záleželo. Ona sama ve svém posledním příspěvku sdělila, že diagnózu rakoviny v konečném stádiu tajila, aby se v jeho očích ještě víc neoslabila.

Kassenoff si od chvíle, kdy videa a dokumenty viděly miliony lidí, stihl zrušit veškeré profily na sociálních sítích a na oficiálních stránkách jeho firmy uvádí, že je momentálně na dovolené a není dostupný. K rozuzlení celé situace tak pravděpodobně ještě dlouho nedojde.

Zdroj: Frank Report

Před pár měsíci se objevil také případ týrání dětí v žateckých jeslích. Podívejte se na reportáž:

Sdílejte článek
Štítky rakovina eutanazie manželé rakovina prsu týrání sociální síť Catherine Kassenoff Allan Kassenoff

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.