Natáčí se pokračování Gumpa. Před kamerou se poprvé sešli Krajčo s Kozubem

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Při natáčení se poprvé sešli před kamerou herci Richard Krajčo a Štěpán Kozub, můžete se těšit i na Vicu Kerekes a Bolka Polívku a samozřejmě na spoustu zvířátek.

F. A. Brabec začal natáčet pokračování filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Zatímco první příběh byl smutnější, v jeho volném pokračování s názvem Gump – jsme dvojka se můžete těšit na spoustu vtipných zvířecích scén. Vedle hlavního hrdiny se nově objeví také psí slečna Jenny, která si zahraje Gumpovu sestru Kytičku.

„Scénář filmu si psi píšou v podstatě sami tím, jak v konkrétních situacích zareagují. Já jim vždycky jen napíšu náznak situace a pak už je nechám jednat,“ svěřil se autor scénáře a knih o Gumpovi Filip Rožek.

Prasátko i poník

Zazáří ale i další zvířátka. Ve filmu se objeví například göttingenské prasátko Princ (s ním se na chvíli ve filmu objeví také rocker Josef Vojtek), kohout, kocour nebo poník. Jako u prvního filmu, i v tomto jde o zachráněná zvířata a každé má za sebou zajímavý příběh s krásným koncem.

„Je to hodně o zvířatech, my jim děláme kompars a snažíme se jim to nekazit, aby v záběrech vypadala hezky a aby dělala to, co mají. Musím říct, že jsem stejně jako u prvního dílu zvědavý, jak to pan režisér s panem střihačem dají dohromady,“ popsal svoje pocity z prvních natáčecích dnů herec a zpěvák Richard Krajčo, který se do děje vrací jako ajťák Oříšek.

Nová role Štěpána Kozuba

Novou roli v projektu naopak ztvárnil Štěpán Kozub. „Hraju překvapivě postavu, která se jmenuje Křivák. Což dost vystihují i vlasy, takzvaný okap, které ale nejsou úplně moje. Jak se říká, zezadu mám byznys, zepředu párty,“ popsal se smíchem herec. Jeho postava se s Gumpem příliš nepotkává. „Potkávám se ale s jeho psí partnerkou, fenkou, která je velmi milá,“ dodal Kozub.

Kromě zmíněných herců a zvířat se můžete těšit i na herce z původního obsazení – Bolka Polívku, Evu Holubovou, Ivanu Chýlkovou, Karla Rodena, Zbygniewa Czendlika či influencerku Annu Šulcovou. Hlas Gumpa opět uslyšíme v podání herce Ivana Trojana, který namluví i audioknihu. V listopadu potom vyjde knižní podoba nového Gumpova příběhu.

Film Gump – jsme dvojka uvidíte v kinech od 28. 3. 2024 díky distribuční společnosti Bioscop.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.