Nejsoucitnější znamení zvěrokruhu: Podat pomocnou ruku neváhají Panny ani Ryby

Poznali jste někdy někoho, o němž jste ihned věděli, že vám bude do života přínosem? Že ať si budete procházet čímkoliv, i tím nejnáročnějším obdobím, bude vám tento člověk oporou? Někteří lidé jsou zkrátka soucitní a dělá to z nich ty nejlepší společníky. A vliv na to má i to, v jakém znamení se narodili.

Rak

Raci narození mezi 21. červnem a 22. červencem jsou na vrcholu seznamu soucitných znamení zvěrokruhu. Toto vodní znamení, kterému vládne Měsíc, je známé svou pečující povahou. Raci jsou velmi citliví a empatičtí, díky čemuž jsou skvělou oporou pro přátele a rodinu.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb od 19. února do 20. března jsou proslulí svou empatií. Rybám vládne Neptun, planeta snů, a mají jedinečnou schopnost chápat a prožívat pocity druhých. Často tíhnou k pomoci potřebným, pohání je hluboký smysl pro soucit.

Váhy

Váhy narozené mezi 23. zářím a 22. říjnem hledají harmonii ve všech oblastech života. Vládne jim Venuše, planeta lásky, a proto jsou přirozenými mírotvůrci. Váhy projevují soucit tím, že prosazují spravedlnost a čestnost, což z nich činí nepostradatelné přátele a spojence.

Panna

Panny narozené mezi 23. srpnem a 22. zářím vyjadřují soucit praktickými způsoby. Vládne jim Merkur, mají bystrý intelekt a silný smysl pro odpovědnost. Soucit Panen se často projevuje v jejich ochotě podat pomocnou ruku a nabídnout praktická řešení, která by ulehčila lidem v jejich okolí život.

Jaký bude nový týden podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.