Největší gurmáni zvěrokruhu: Raci milují tradiční jídla, Lvi vyžadují luxus

Když se jedná o vášeň pro jídlo a exkluzivní gastronomické zážitky, někteří lidé mají zvláště vysoké požadavky a standardy. To, jestli potřebujeme kvalitní kulinářské zážitky, nebo si vystačíme se stánkem rychlého občerstvení, ovlivňuje i znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili. Kdo je největší gurmán?

Zatímco někomu stačí ke štěstí hotovka v jídelně, jiný potřebuje ke svému životu kulinářské zážitky a nebojí se za nimi klidně procestovat lán světa nebo se postavit do kuchyně a vytvořit si je sám. Podle astrologie může znamení zvěrokruhu ovlivňovat naše chutě i přístup k jídlu. Kdo patří mezi TOP 5 největších gurmánů podle horoskopu?

Býk

První na seznamu, kde hlavní roli hraje láska k jídlu, je Býk. Je známý svým vřelým vztahem k výbornému jídlu a také potřebuje ke svému životu maximální pohodlí. Býci milují na chutě bohatá jídla a jsou ochotni investovat i vyšší částky do vybraných pokrmů. Jsou gurmány v pravém slova smyslu, milují výtečné steakové restaurace a neodolají lahodným dezertům. Pro ně jídlo není pouze nutností, ale i způsobem, jak si dopřát radost.

Rak

Raci jsou známí svou oddaností rodině a svým blízkým, staví na rodinných hodnotách a tak jsou pro ně nade vše domácí pokrmy. Milují tradiční kuchyni a upřednostňují domácí jídla připravená s láskou. Pro ně jídlo představuje způsob, jak vyjádřit péči a lásku ke svému blízkému. V jejich jídelníčku nesmí chybět domácí polévky, bramborový salát a svíčková a vůbec recepty, které se u nich v rodině předávají z generace na generaci.

Lev

Lvi se nikdy nebrání luxusu, a to platí i pro jejich stravování. Jsou gurmáni, kteří si rádi dopřávají výjimečná jídla. Často je můžete potkat v exkluzivních restauracích. Výrazné a efektní pokrmy, které jim někdo naservíruje až pod nos, jsou jejich oblíbené. Nejenže milují výborné jídlo, ale také očekávají, že jim bude servírováno s pompou. Lvi jsou prostě gurmáni ve velkém stylu.

Štír

Štíři mají rádi intenzivní a pikantní chutě. Jsou gurmáni, kteří se nebojí experimentovat s kořeněnými jídly a exotickými kulinářskými zážitky. Pro ně jídlo představuje způsob, jak projevit svou vášeň. Za jídlem jsou ochotni urazit lán cesty, ale pak si ho náležitě užijí a vychutnají. Milují také tajemství a intriky spojené s jídlem. Takže zážitkové restaurace jsou pro ně to pravé ořechové.

Vodnář

Vodnáři jsou známí svou pozitivní myslí, nezávislostí a neobvyklým přístupem k životu. Když jde o jídlo, jsou gurmáni, kteří se nebojí experimentovat a inovovat. Milují nekonvenční recepty a zvláštní kombinace chutí. Jsou také nakloněni vegetariánské a veganské stravě a rádi objevují nové kulinářské trendy.

Co předpovídají karty na nový týden?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.