Nejzamilovanější seriálové novinky prozáří podzimní program na Prima LOVE

Polibek jako ochutnávka - Křehká láska

Celosvětový seriálový hit Domov na pobřeží i ty nejzamilovanější příběhy ze současného Turecka, jako jsou Souboj s láskou, Láska s vůní oliv nebo Láska beze slov nabídne na podzim Prima LOVE. Divačky se mohou těšit na příběhy plné lásky, osudů, vztahů a emocí i v jejich oblíbených stálicích například od Rosamunde Pilcherové.

Lásky s létem nekončí. Užijte si romantický podzim na televizním kanálu Prima LOVE, který uvede hned několik novinek! Rodinná dramata, romantika i šance na nové štěstí. To všechno přináší úspěšný seriál Domov na pobřeží. Jeho hlavní hrdinka Abby se po mnoha letech vrací i s dětmi do města, kde vyrůstala, aby pomohla zoufalé nejmladší sestře. Jenže to znamená znovu potkat svou první lásku. Charismatický Trace stále nezapomněl, co mu kdysi způsobila. Ale co když se jim to podaří společně překonat a znovu k sobě najdou cestu? To uvidíte. Sledujte seriál Domov na pobřeží od 29. srpna každý den od 16.00 na Prima LOVE.

Souboj s láskou

Krásná a inteligentní Efsun dostává nečekanou zprávu, která jí od základů změní život. Zatímco ona vyrůstala jen s otcem na venkově, její matka se stala nejvyhledávanější plastickou chiruržkou v Turecku. Teď chce, aby za ní Efsun přijela do Istanbulu a pomohla jí s prací. A tak se mladá dívka váhavě propadá do chaotického života velkoměsta a poznává nejen ztracenou matku, ale čeká ji i Souboj s láskou.

Láska s vůní oliv

Haziran je holka z velkoměsta. A to každým coulem. Jediné, co ji zajímá, je její kariéra a rychlý životní styl Istanbulu. Nic jiného by si ani nedokázala představit, ale když ji firma, pro kterou pracuje, pošle na odlehlý ostrov v Egejském moři, aby tam Haziran připravila půdu pro nový turistický resort, jedna jediná chybička jí navždy změní život a přinese ji Lásku s vůní oliv.

Láska beze slov

Půvabná Hayat ze seriálu Láska beze slov je obyčejná mladá holka z venkova, kterou neskutečně baví život ve víru exotického velkoměsta Istanbul. Bydlí se svými nejlepšími kamarádkami a na první pohled to vypadá, že jí nic nechybí. Ale skutečnost je jiná, Hayat má totiž málo času – musí sehnat práci nebo se vrátit do rodného města.

Podzimní sezóna na Primě. Podívejte se, co vás čeká:

Sdílejte článek
Štítky láska Turecko Prima Love olivy Rosamunde Pilcher Láska beze slov Láska s vůní oliv Souboj s láskou Domov na pobřeží

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.