Nela Slováková omylem ukázala, jak vypadá její postava, když nezatáhne břicho

Nela Slováková patří mezi nejpůvabnější brněnské podnikatelky a na Instagramu ji sleduje více než 400 tisíc fanoušků. Ti obdivují její smysl pro humor i hezkou postavu. Nyní ale influencerka všechny zaskočila, když je pozdravila z dovolené.

Šikovná brněnská podnikatelka si zakládá na tom, že má hezkou postavu a dokonalý zadek. Fanoušci a fanynky, kteří ji sledují, si zvykli na sexy fotky, které Nela ráda vystavuje. Nyní se ale sebevědomá influencerka postarala o nečekaný rozruch.

Na dovolené v Mexiku si užívala na pláži a předváděla se ve žlutých bikinách. Chtěla zřejmě znovu zazářit, ale to se tentokrát moc nepovedlo. Sledující si všimli, že její jindy dokonalá postava někam zmizela. Skoro to vypadalo, že Nela bude maminkou, ale to je nesmysl, těhotná není. Jen zapomněla zatáhnout břicho. Nelichotivou fotku uveřejnil například web VIPstar.cz.

„Co to máš, Nelo, za milana? Zapomněla jsi asi zatáhnout břicho,“ smáli se nepřejícní hejteři. „To je takové to jako Instagram versus realita. No jo, není vše vždy dokonalé,“ dodali na populární platformě další fanoušci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Agáta Hanychová spala s celým Českem i Slovenskem, vzkázala Nela Slováková

Nela Slováková ale má jinak moc hezkou postavu a zaslouží pochvalu i za to, že také občas dá na sociální sítě příspěvky, které tuto bohyni řadí mezi obyčejné smrtelníky.

Podívejte se na reportáž z focení:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.