Celebrity

21. března 2024 12:00

Eliška Reiglová

Nela Slováková zuří. Tentokrát se pustila do malého chlapce s nalakovanými nehty

Brněnská podnikatelka Nela Slováková (34) nejde pro ostrá slova daleko a nepotřebuje k tomu ani kdovíjak silný impuls. V nedávné době se na Instagramu pustila do svých sokyň Agáty Hanychové (38) a Dominiky Myslivcové (29), nyní pak do malého chlapce a ženy, která ho doprovázela. Stačilo jí k tomu, že měl nalakované nehty.

Vířit vody na sociálních sítích Nele Slovákové rozhodně jde. V loňském roce se po smrti Matthewa Perryho vyjádřila k herci tak, že ho označila za slabocha, který se utopil opilý ve vířivce. Počátkem letošního března se pustila do Agáty Hanychové, kterou označila za československou ku*vu, a Dominiky Myslivcové, kterou nazvala zlatokopkou.

S oběma zmíněnými dámami má Slováková dlouhodobý konflikt, nyní se ale na Instagramu pustila do dvou úplně cizích lidí, z nichž jedno je navíc malé dítě. Před časem ji na dovolené naštvalo, když seděla ve studiu, v němž si v tu dobu nechával nehty dělat i muž. A to samé ji naštvalo nyní. Všimla si, že ruce chlapečka zdobil lak.

Agresivní poznámky

„Tak mě vystřelí ze židle. Sedí tu matka nebo babička asi tak s pětiletým chlapečkem, který má nalakované nehty na červeno! Normálně bych jí vymáchala hlavu v té kávě, kterou má před sebou, a potom bych jí pěkně s nápřahem pleskla, až by ta pěna z kapučína ohodila vedlejší stůl,“ rozčílila se influencerka.

V příběhu na Instagramu, který smazala téměř stejně rychle, jako ho zveřejnila, dala svůj názor najevo dost jasně. „Ať ty nehty mají jakýkoliv důvod, i kdyby byl na maškarním... Muži, a už vůbec ne děti, si nehty nemalují,“ napsala. Nezapomněla dodat také zvracející smajlíky, kterými zdůraznila, co si myslí.

Čtěte také: Děsivá nehoda Nely Slovákové. Vjela pod náklaďák, hodinu před tím se v autě natáčela

Pohotoví sledující si stories Nely Slovákové uložili, a tak nadále koluje po internetu. A kritikou lidé nešetří. „Mám takový neodbytný pocit, že právě tato dáma by neměla moralizovat a agresivně poučovat jiné, co je vhodné, a co ne,“ napsala jedna z komentujících. „Lepší červené nehty u chlapce než hlava bez mozku,“ napsala další.

Slavní muži a lak na nehty

S postojem Nely Slovákové by pravděpodobně nesouhlasila ani řada slavných mužů. Nehty si lakovali například David Bowie či Kurt Cobain. S barevnými laky lze vídat také Johnnyho Deppa, Jareda Leta, Brada Pitta, Stevena Tylera či Harryho Stylese.

Podívejte se, jak si Agáta Hanychová s manželem užívali na plese:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.