Celebrity

2. ledna 2024 10:25

Josef Šťastna

Jakub Vágner kritizuje znásilňování žen v Evropě. Má nám to být jedno? ptá se

Rybář Jakub Vágner (42) na sebe zatím poutal především lovem velkých sumců či vztahem s modelkou Eliškou Bučkovou (34). Nyní se ovšem syn hudebníka Karla Vágnera (81) zamyslel nad osudem Evropy.

Na konci roku řada lidí bilancuje a přemýšlí, co jim uplynulých 365 dní dalo a vzalo a co jim přinesou ty následující. Někteří slavní lidé navíc mají potřebu své rozjímání předat fanouškům prostřednictvím sociálních sítí. To je případ také rybáře Jakuba Vágnera. Ten se v novoročním pozastavení zamýšlel nad osudem Česka a Evropy.

Jakub u sebe na Facebooku popsal, že miluje cestování, ale že se vždy rád vracel domů do Česka, protože mu naše republika mu přišla jako ráj na zemi. Jenže v posledních měsících má rybář pocit, že se tento eden začal rozpadat.

Vágner má strach o osud Evropy

„Čím více jsem cestoval, tím jasnější mi bylo, že Česká republika je skutečným rájem na zemi. Na svých cestách vidím jen pomalý, ale zcela zřetelný kolaps naší ‚vyspělé‘ západní civilizace. Bohužel nikoli jen na cestách v dalekých krajích, ale na cestách po Evropě. Pomalu ale jistě si necháváme krást naši identitu, naši kulturu, naši historii, naše tradice a necháváme extremistické menšiny a lidi bez respektu k lidskému životu rozhodovat o většinové populaci. O našich osudech, našich rodinách, naší budoucnosti. Nechápu ale proč. Proč musíme tolerovat něco, co bude zcela jistě ohrožovat budoucnost našeho národa? Je to plivnutí do tváře našich předků,“ sepsal syn Karla Vágnera a narazil i na další problémy, které podle něj trápí současnou Evropu.

Mohlo by vás zajímat: Džihád nesouvisí s islámem. Začněme si na to zvykat

„Má nám být jedno, že se dnes na území Evropy běžně znásilňují mladé ženy a je ubližováno dětem na ulicích?“ položil pobouřený rybář řečnickou otázku a dodal, že si nepřeje, aby se násilí stalo běžným koloritem našich životů. Zeptal se také, proč je ten, kdo se proti násilí ozve, označován za rasistu a xenofoba.

„Já bych si totiž moc přál, aby Česká republika byla neustále tak krásnou, klidnou a bezpečnou zemí, kterou nám může ještě stále závidět celý svět. To přeji nám a hlavně našim dětem,“ doplnil ve svém novoročním zamyšlení nejpopulárnější český rybář.

Podívejte se, co do roku 2024 přejí tváře Primy:

Sdílejte článek
Štítky Evropa Instagram znásilnění rybář ženy nový rok Jakub Vágner

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.