Celebrity

7. července 2023 12:00

Eliška Reiglová

Nešťastná Lucie Bílá. Její partner Radek Filipi je zpět v nemocnici

Před několika týdny strávil na nemocničním lůžku a na operačním sálu mnoho času. Po propuštění z nemocnice se fitness trenér Radek Filipi (40) vrátil do běžného života po boku Lucie Bílé (57), ne však na dlouho. Opětovná hospitalizace se mu bohužel nevyhnula.

Zpěvačka Lucie Bílá snad nikdy nevypadala spokojeněji než po boku Radka Filipiho. O 17 let mladší a o mnoho centimetrů vyšší a mohutnější profesionální sportovec je jí velkou oporou, stejně jako ona jemu. Obzvláště nyní, kdy opět leží v nemocnici, ze které přitom teprve nedávno vyšel po řešení problémů se zády.

Po jedné operaci páteře a dalším zákroku byl Filipi začátkem června propuštěn z nemocnice do domácí péče. „Já mám tak strašně ráda dobré zprávy a tady je ta úplně největší. Moje láska má už za sebou operaci, dopadla úžasně a bude o centimetr vyšší, protože mu dali novou plotýnku. Děkuji všem za krásné zprávy,“ sdělila Bílá na sociálních sítích.

Opětovná hospitalizace

Po pouhém měsíci stráveném mimo zdi malého nemocničního pokoje byl však znovu hospitalizován, jak prozradila zpěvačka na Instagramu, kam dala snímek svého partnera, kterak leží na lůžku. Ještě dva dny předtím přitom spolu byli na domácím narozeninovém koncertu.

Zda se Radkovi Filipimu vrátily problémy se zády, či se jedná o úplně jiné zdravotní obtíže, Lucie Bílá na sociálních sítích nespecifikovala. Její fanoušci se přesto v komentářích semkli, aby zpěvačce vyjádřili podporu a ujistili ji, že Na Homolce je její partner v těch nejlepších rukách.

Lucie Bílá teď koncertuje s Čechomorem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.