3 exkluzivní ukázky z nedělního Superšéfa: Líný personál, humus a ignorantství

Zdeněk Pohlreich se v neděli 29. listopadu ve 20:15 vrací na Primu jako Superšéf! V plzeňské restauraci čeká Superšéfa Pohlreicha jedna z nejnáročnějších proměn celého projektu. Pusťte si 3 exkluzivní ukázky už nyní a bude vám jasné proč!

Připomeňme, že posláním pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět je zjistit v naprostém utajení veškeré informace o provozovně a následně se skutečnostmi seznámit i hlavní aktéry. Pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha se pak mají kuchaři možnost naučit vařit v pojízdné kuchyni pořadu.

Zdali podnik po tomto restartu přežije, či ne, je otázkou motivace, nadšení a práce každého jednotlivce působícího v provozovně. Tým je totiž jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Sledujte oblíbený pořad Superšéf už od neděle 29. listopadu ve 20:15 na Primě.

Zdeněk Pohlreich se v prvním nedělním dílu vydá pod maskou vetchého staříčka na oběd do plzeňské Pizzerie & Restaurantu Mikulášská. Interiér vůbec nevypadá špatně, ale lehce vázne obsluha, přesněji její chladný přístup k hostovi.

Roztržitý stařík si objedná z denní nabídky. Splete si ovšem dny a tak si objednává jídlo z předchozího dne. Nikdo v pizzerii už omyl neřeší a rovnou přinášejí jídlo dne. Když se o něj u stolu nikdo nehlásí, zase ho odnesou a následuje dotčený dotaz, v čem mají hosté problém.

Exkluzivní ukázka: Proměna Zdeňka Pohlreicha v dědu

Pizzerie & Restaurant Mikulášská je rodinný podnik. Syn pana majitele tady pracuje v kuchyni, dcera obsluhuje na place. Tátu evidentně provoz už nebaví a rád by vše nechal na dětech. Ty jsou sice už dopělé, ale nedostudované a lehce nesamostatné. Pro jistotu se pan majitel bokem věnuje úplně jiném byznysu. Z podniku odešla také jeho manželka Albína, která dříve restauraci provozovala. V Superšéfovi se schyluje k nekompromisním 24 hodinám rodinného dramatu. V kuchyni se dějí věci, které na profesionální plac zkrátka nepatří, a další nepravosti.

Exkluzivní ukázka 2: Ignorantství a humus. Tyto záběry nikdo z personálu vidět nechtěl

Zdeněk vysvětluje: „Plzeňská proměna byla náročná, protože nikdo vlastně netušil, jak na ni.“ Přesto ale hned zjistil, že mají v restauraci kuchaře, který nezvládne cibulové kroužky, a kritizoval také zvláštní skladbu personálu. „Existuje představa, že když je někdo mladej, bude to dělat lépe než ti starší, ale v kuchyni to tak prostě není.“

V Plzni se italsky kuře řekne „paolo“?

Na jídelním lístku Superšéf objeví pizzu se záhadným názvem „paolo“. Že by „pollo“? „Chtějí být světoví, a takhle to dopadá,“ drží se za hlavu Superšéf. Výslovnost italských názvů jídel tahá za uši. „Každý by se měl samozřejmě naučit názvy jídel, která prodává. Tohle je trapný.“

Exkluzivní ukázka 3: Takto vypadá peklo v kuchyni


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.