Celebrity

23. června 2024 10:54

Josef Šťastna

Odmítá starat se o dítě, raději se chce rvát v kleci. Lidé jsou v šoku z Angie Mangombe

Influencerka Angie Mangombe, která na sebe upozornila tím, že si pořídila rodinu, kterou ale vlastně nechce, znovu zaskočila fanoušky. Chce jít bojovat do klece pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Lidé jí radí, ať se raději stará o syna.

Influencerka Angie Mangombe (27) a bývalý Muž roku Josef Kůrka (32) se rozešli pár týdnů před svatbou. Angie oznámila, že musí být sobecká a nechce se starat o rodinu, kterou si pořídila. Tímto rozhodnutím bude nejvíce trpět její maličký syn.

„Ačkoliv bych si moc přála mít pro Rafa úplnou rodinu, musím se rozhodnout opět sobecky. Je pro mě mnohem důležitější, aby mě viděl šťastnou, silnou a plnou energie a hlavně, aby mě viděl být mnou! Chci být sama sebou a na nic si nehrát. Mohli jsme spolu zůstat a být na oko šťastná rodinka, ale uvnitř bych pomalu a tiše umírala. To prostě není můj případ,“ uvedla na svém Instagramu a dodala, že o syna se bude starat hlavně Pepa Kůrka. Ten vztah s Angie považuje za životní chybu.

Angie jde zápasit

Influencerka opět fanoušky šokovala v sobotu večer, když se v Ostravě objevila na večeru Clash of the Stars. Vlezla do klece a zápasnici Hanu Gelnarovou vyzvala na zápas. Hanka výzvu přijala. Je otázkou, zda zápas bude mít nějaký sportovní náboj, protože Gelnarová je vynikající zápasnice, což prokázala v boji s Míšou Dostálovou. Co nabídne v kleci Angie? Určitě pohled na svá prsa a nový nos. A dál? Těžko odhadovat, jakou sportovní formu dokáže natrénovat. K zápasu by mělo dojít v září na dalším večeru Clash of the Stars.

Fanoušci Angie vzkázali, že je nechutná, když se nechce starat o syna, raději jde zápasit do klece. Negativních komentářů jsou plné sociální sítě. Některé jsou štiplavé, jiné jsou velmi hrubé. Zdá se, že Angie bude fanoušky hledat těžko.

Podívejte se na rozhovor s Hanou Gelnarovou:

Sdílejte článek
Štítky Clash of the Stars Angie Mangombe Josef Kůrka Hana Gelnarová Michaela Dostálová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 6. 2024

Něco vám dnes na tichu nesedí, Berani. Mluvte dál. Nakonec někdo řekne něco smysluplného. Chytejte se lukrativních nápadů a mějte uši nastražené pro nové příležitosti. Cizí člověk, kterého potkáte na ulici, když jdete na kávu, by se mohl stát vaším novým nejlepším přítelem. Navažte rozhovor s osobou, která stojí vedle vás ve frontě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.