Celebrity

18. června 2024 10:00

Eliška Reiglová

Dítě s Angie je prohra, řekl Josef Kůrka. Už mě nebavilo ho živit, vzteká se Mangombe

Vychovávali spolu ročního syna, toužili mu dát úplnou rodinu a plánovali svatbu. Proto by si málokdo myslel, že influencerka Angie Mangombe (27) a bývalý Muž roku Josef Kůrka (32) nakonec půjdou od sebe. Opak se ale stal pravdou a pár už skutečně netvoří. Původně se oba vyjádřili smířlivě, nyní to ale vypadá, že na sociálních sítích mezi nimi propukla veřejná válka. Jeden do druhého se ostře pustili.

Vztah Angie Mangombe a Josefa Kůrky by se dal považovat za turbulentní, oba ovšem v minulosti dali najevo, že vytvořit rodinné zázemí pro syna Rafaela je pro ně prioritou. Na letošní červenec pak dokonce plánovali svatbu, ale když už se zdálo, že tyto plány nemůže nic narušit, zrušili ji. Řekli přitom, že tak učinili kvůli znesvářené rodině.

Už po oznámení, že veselka se ruší, začali fanoušci spekulovat o tom, že rodina není hlavním důvodem a že se pár brzy rozejde. V tomto případě měli pravdu a rodiče ročního syna jen o pár dní později oznámili, že už netvoří pár. Oba se vyjádřili smířlivě a vypadalo to, že zlá krev mezi nimi nepanuje. To se ale změnilo poté, co Kůrka začal být sdílnější na sociálních sítích.

Čtěte také: Druhé dítě půjde na svět císařem. Láska k synovi po porodu nepřišla, tvrdí Angie

Bývalý vítěz soutěže Muž roku dal sledujícím možnost se ptát na to, co je zajímá, a následně obsáhle odpovídal. Vzhledem k nedávným událostem se samozřejmě všechny otázky týkaly právě rozchodu. Zprvu přiznal, že kdyby bylo na něm, tak o rozpadu vztahu ještě nikdo neví, ale Angie se podle něj rozhodla k vyjádření dvě minuty po jeho odstěhování, proto se rozhodl také promluvit.

Společné dítě jako prohra

Model si postěžoval, že nic netušil a že jen vnímal, že s ním a se synem není partnerka moc doma. „Ona to v sobě nemá, takové to mateřství, to sama i říká. A pak to přišlo trošku jako blesk z čistého nebe, vzal jsem si věci a vlastně bez ničeho, absolutně bez ničeho odjel. Jsem hrozně nas*aný i na sebe, že malému nedokážu zajistit celou rodinu,“ řekl Kůrka.

„Defacto, co jsem pochopil, tak ji nebaví žít s rodinou, takže... Tohle jsem si z toho vzal a to asi jen tak nezmění. Jestli jsem rád, že jsem si mimčo udělal zrovna s ní? Nesnáším se za to, abych pravdu řekl. Beru to jako životní zklamání a obrovskou prohru,“ prozradil Josef na stories a doplnil, že své ex vyčítal, že se doma stará o syna on, a ona nikoliv.

Chlapa živit nebudu

Zdá se, že právě slova o péči o syna a rodinném soužití byla pro Angie za hranou toho, co by v rámci alespoň zdánlivě klidného rozchodu snesla. Rozhodla se proto ve stories na Instagramu promluvit k fanouškům a prozradit jim, co bylo podle ní hlavní příčinou rozchodu a zároveň důvodem, proč trávila doma málo času.

„Lidi, já jsem jezdila vydělávat peníze, ano? Měla jsem focení, měla jsem různá točení... A víte, co je pravý důvod, proč jsme se rozešli? To pochybuju, že vám to Pepa řekne. Pravý důvod je takový, že jsem ho neustále nabádala k tomu, aby byl trošičku víc chlap a aby se o nás postaral, abych já nemusela vydělávat ty peníze,“ řekla viditelně naštvaná Angie Mangombe.

Čtěte také: Babičce jsem schovávala alkohol, říká Angie Mangombe. Psychicky mě ždímala

„Proto jsem nebyla doma, protože jsem vydělávala peníze, protože chci, abychom se měli dobře. Chci, aby měl Rafík krásný život, proto jsem to dělala. A už mi došla trpělivost s tím, živit chlapa. Já prostě chlapa živit nebudu, už mě to nebaví, už jsem z toho otrávená. Já jsem ho několikrát prosila o to, aby byl trošičku víc chlap. Nechtěl, neudělal s tím nic, za celé dva roky jsem neviděla žádnou změnu,“ vztekala se influencerka.

Dále Angie přiznala, že kdyby její bývalý partner neměl potřebu o ní mluvit na sociálních sítích, ani ona by o rozchodu už více nemluvila. Přeje mu nicméně, aby měl to štěstí a dokázal si najít ženu, která bude domů nosit peníze, zvládne se přitom celý den starat i o dítě a doma ještě poklidit a uvařit. Klidný rozchod se tak zjevně nekoná.

Poslechněte si rozhovor s advokátkou Evou Ondřejovou o střídavé péči o děti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.