Advertoriál

21. dubna 2024 13:13

Komerční sdělení

Orlane: Trápí vás suchá pleť se sklonem k akné, vypadá vaše pleť jako „bez života“? Vsaďte na Niacinamid

Hledáte řešení pro více problémů vaší pleti? Zázrakem, který vám může pomoci, je Niacinamid. Dodejte ho pleti přesně v místech, kde jej potřebuje. A zbavíte se problémů způsobených nedostatkem vláhy i jemných mimických vrásek.

Supradose koncentrát Niacinamid z produkce značky Orlane pomůže s tvorbou bariéry pro ochranu pleti. Už jej máte při ruce a používáte, kdykoli je zapotřebí?

Novinka, která je stále nedoceněná. Možná proto, že má tak široký záběr a pomáhá s hojením a nápravou tolika obtíží. Koncentrát Niacinamid od Orlane pomáhá dodat pleti vlastní aktivní látku niacinamid, která je v sérech v menších molekulách, takže snáze proniká do epidermis a působí přesně tam, kde má, aby efektivně řešila akutní problémy pleti. Je zázračnou ingrediencí, která by ve vaší denní rutině chybět neměla.

Tělo si niacinamid tvoří samo. S postupem stárnutí o tuto schopnost přichází a kvůli tomu tělo už neumí využít potenciál vitamínu B3, který se stará o zdravý a mladistvý vzhled pokožky. Což má přímou souvislost s projevy stárnutí pleti. V epidermis niacinamid slouží k obnově vláken a působí protizánětlivě. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, kyseliny hyaluronové, zklidňuje podrážděnou pokožku, potlačuje začervenání kůže. Díky antibakteriálním účinkům předchází vzniku akné. Niacinamid podporuje tvorbu a funkci ceramidů, které posilují kožní bariéru a mají za úkol udržet vodu v pleti – aby byla hydratovaná a svěží. Jakmile má ceramidů pokožka nedostatek, strádá a tvoří se na ní vrásky. Kromě toho je niacinamid přírodním antioxidantem, bojuje s volnými radikály.

Díky pravidelnému přísunu niacinamidu do epidermis je pleť dokonalá. Mizí hyperpigmentace v postižených lokalitách, pleť není zarudlá, netvoří se akné, celkový vzhled pleti je mladistvý a vyživený. Je komplexně odpovědný za plnost a objem jednotlivých partií obličeje – což je hlavní faktor mladistvého vzhledu. Udržuje kyselinu hyaluronovou a ceramidy na místě, kde mají být, a zabraňuje tak dehydrataci pleti, která vede k buněčnému stárnutí. Každá kapka tohoto séra dodá na problematická místa 1200 mg účinných látek, což zajišťuje ty nejlepší výsledky.

Vyzkoušejte:

Supradose koncentrát Niacinamid, 1227 Kč

Po 28 dnech používání ráno a večer tento koncentrát výrazně vylepší stav problematické pleti. Koncentrát je ideální pro redukci tmavých skvrn a viditelných známek stárnutí. Přípravek je vhodný pro každého, kdo touží po vyživené, zářivé a mladistvé pleti bez projevů stárnutí a chronických zánětů.

Značka Orlane dlouhodobě patří mezi prestižní kosmetické značky, které ve výsledku restartují pokožku a její buněčné procesy. S důrazem na tradici a historii francouzské luxusní kosmetiky je právě tato řada tím, co by na vašem toaletním stolku a při vašich kosmetických rituálech chybět nemělo. Celá řada je navržena tak, aby vyhovovala požadavkům všech a v každé zemi, aby i klienti se specifickými potřebami pleti našli to, co potřebují, právě v produktech značky s bohatou historií. Seznamte se s Orlane a dělejte radost – jediným nákupem.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.