Móda a krása

20. května 2022 06:18

Komerční sdělení

Orlane: Zkuste test, podle kterého zjistíte, který typ vůně je pro vás ten pravý

Parfémy používáme nejen z hygienických důvodů, ale také proto, že dokážou vylepšit náladu, jsou signifikantním prvkem, podpisem každé ženy. Je ale také fakt, že může trvat dlouho, než najdete svůj vysněný. Pomůžeme vám.

Smyslové čichové buňky jsou přímo napojeny na amygdalu, a díky tomu se vaše vůně může stát nositelem skvělých vzpomínek. Jestliže máte správně zvolenou vůni, lidé si vás mohou snadno zapamatovat jako milou osobu. Pokud jim ale vaše vůně konvenovat nebude, může dojít k opačnému zápisu do mozku. Jak si tedy vybírat vůni, aby vzpomínky na vás byly co nejkrásnější? Velmi často se vybírají vůně podle typu člověka. Romantičky sahají po květinových vůních, milují levandulové podtóny, vůni dřevin, případně na oblibě získává bulharská růže. Ženy, které si potrpí na strohou eleganci, přímočará sdělení a netouží po romantickém oparu, většinou sahají po nevtíravých jemných vůních, které jsou například propojením jasmínu a tymiánu. Sportovně založené ženy sahají po výrazných akcentech – takových, které už čichem dodávají energii. Pro ně jsou skvělou volbou citrusové podtóny, květinové esence. Stejné vůně vyhledávají dynamické a aktivní ženy, které možná sportu neholdují, ale nesnáší pohodlný život a potřebují pro svou spokojenost akci a napětí. Kromě založení člověka ovlivňuje výběr parfému také to, jakou dynamiku života máte, jak se stravujete, kolik alkoholu vypijete, zda jíte maso nebo jste vegetarián. Všechny výše uvedené body totiž mají vliv na to, jak se na vašem těle zvolený parfém rozvoní a zda vám bude jeho vůně konvenovat, či nikoli. Také proto je faktem, že na každé ženě vyzní parfém jinak.

Test pro vás. Na následující otázky odpovídejte ano – ne.

·       Máte ráda akční dovolené?

·       Ráda nosíte romantické šaty?

·       Brečíte u filmů?

·       Jste zadaná?

·       Vyrážíte ráda na romantické víkendy s partnerem?

·       Jste vegetarián?

·       Vypijete více než dvě sklenky vína denně?

·       Pijete kávu?

Pokud je více vašich odpovědí ano, určitě hledejte mezi romantickými květinovými vůněmi. Jestliže častěji zní odpověď ne, vybírejte z unisexových a sportovních vůní.

Pokud tápete, zvolte si v nabídce klasickou toaletní vodu na rozhraní vůně oblíbené sportovními akčními ženami a romantičkami. Právě postupné uvolňování jednotlivých složek je koncipováno tak, že výsledným smyslovým podpisem pro vás bude – dokonalost.

Eau d´Orlane 100 ml

Toaletní voda Eau d´Orlane je lehká, svěží a jiskřivá. Je ideálním způsobem pro prodloužení letní nálady. Kompozici otvírají svěží a jiskřivé tóny citrusů. Srdce je květinové s důrazem na jasmín. V základu naleznete překvapivou harmonii cedru a vetiveru.

Složení: Hlava: citrón, mandarinka, verbena, hořký pomeranč, Srdce: jasmín, brambořík, rezeda, Základ: vetiver, pačuli, cedr

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či síti prodejen Marionnaud. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.