Advertoriál

25. dubna 2024 10:22

Komerční sdělení

Oslavte s námi třinácté narozeniny Prima LOVE na DERMACOL LOVE DAY

Love Day - den plný polibků

Nejzamilovanější den v roce a tradiční oslava lásky a krásy DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce se pomalu blíží!

Letos se můžete těšit na hudební vystoupení Evy Burešové, skupiny Lunetic, Sebastiana, Sharloty nebo Simona Oppa, a to hned na dvou pódiích v horní i dolní části Grébovky, a vychutnat si inspirativní módní přehlídky, workshopy, dechberoucí taneční vystoupení, Beauty Talks Dermacol, divadelní představení, dobré jídlo a pití – zkrátka se přijít bavit v doprovodu svých drahých poloviček i těch nejmenších.

I letos vás celým dnem provedou tváře televize Prima, na horní Prima LOVE stagi se již tradičně setkáte s moderátory Evou Hecko Perkausovou a Romanem Šebrlem, ve spodní části se na vás bude těšit moderátorka Eva Decastelo. Ani tentokrát nebude chybět autogramiáda oblíbených herců ze seriálu ZOO. Na Jana Kopečného, Šimona Bilinu, Veroniku Žilkovou, Sáru Milfajtovou, Elišku Brumovskou, Roberta Noska, Adélku Hesovou i Kubu Bartáka se můžete těšit ve 14:30 na ZOO stagi ve spodní části Grébovky a poté bude následovat autogramiáda kousek za stagí.

Třinácté narozeniny kanálu Prima LOVE si ale zaslouží i další PRIMA program. A proto pro vás připravujeme hned několik aktivit v rámci Prima LOVE ZONE v duchu sloganu Milujeme happy end. Těšit se tak můžete na parádní merch v podobě stylových skleniček i šňůrek na mobil, které bude možné zakoupit přímo na akci. Tím ale rozhodně nekončíme! Ani letos samozřejmě nezapomeneme na krájení narozeninového dortu za účasti našich tváří, velkolepé přání k narozeninám ani na několik zastávek v rámci interaktivní Prima LOVE stezky včetně Stromu přání, kde budete moci zvěčnit i to své. Za malou ochutnávku cen Prima LOVE stezky můžete považovat třeba poukázku na dovolenou v hodnotě 1 000 Kč od cestovky Invia a oslavit lásku cestováním!

Dabingové studio

Zajímá vás, jak vzniká dabing vašich oblíbených pořadů? Pak navštivte naše outdoorové dabingové studio! Ať už jste fanynkou populárních tureckých telenovel nebo ne, budete si v něm moci vyzkoušet na vlastní kůži dabovat oblíbené postavy, vžít se tak do rolí hlavních hrdinek a na chvíli se ocitnout ve svém oblíbeném romantickém seriálu. A co víc? To vše po boku herců a ostřílených dabérů Michala Holána, který propůjčil svůj nezaměnitelný hlas populárnímu tureckému herci Canu Yamanovi, nebo Oldy Hajlicha, kterého zase můžete znát coby Serkana Bolata ze seriálu Láska klepe na dveře a nově ho uslyšíte také v roli Ayaze Dinçera v chystaném seriálu Čas lásky a třešní, který se na obrazovkách objeví každý den odpoledne už od 20. května. Navíc vás při dabingu v improvizovaném outdoorovém studiu Prima LOVE natočíme a pomocí QR kódu své video budete moci nasdílet na sociálních sítích a pochlubit se kamarádkám.

Interaktivní instalace v Grottě

Ve hře je láska, Čas lásky a třešní nebo Zvrat osudu – tři populární turecké seriály, které jsme tematicky přenesli do interaktivní aktivace v Grottě. V duchu telenovely Ve hře je láska se budete moci kreativně vyřádit na vlastním návrhu vaku na boty, a ještě symbolickou částkou za zakoupení materiálu podpořit osoby se zdravotním postižením, rodiny a seniory skrze neziskovou organizaci Otevřená okna. V rámci aktivace k seriálu Čas lásky a třešní si zase budete moci ozdobit vafle dle vlastní chuti čokoládou, mňam! Inspirovat jsme se nechali také počinem Zvrat osudu, a závěrem si tak můžete vyzkoušet napsat milostný dopis, anebo aspoň přání k narozeninám Prima LOVE. A ještě s námi můžete hlasovat pro nejhezčího tureckého herce.

Abyste si zamilovaný den plný hýčkání užili na plno, bude pro vás připraveno stanoviště, díky kterému si odnesete unikátní památku na celý den – zážitková 360° kamera. Stoupnete si na Partyspin a užijete si 360° party ve formě kamery, která vás několikrát obtočí! Nová vlna zábavy a vzpomínek, díky které získáte cool videa na památku a ještě se u toho maximálně pobavíte. A nejen pro zamilované páry pak máme připravenou také líbací zastávku s krásným dekorem. To abyste příští rok nezapomněli, že slavit První máj má něco do sebe.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět je však možné zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Tašku je již teď možné zakoupit na GoOut a Ticketportal. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již šestým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.