Celebrity

29. června 2023 20:55

Josef Šťastna

Pavel Kadeřábek a jeho manželka Tereza přivítali na světě syna. Potomek dostal starobylé jméno

Vynikající český fotbalista Pavel Kadeřábek (31) a jeho manželka Tereza (32) přivítali ve své rodině třetího potomka. Syn dostal jméno hebrejského původu. Na brášku se těší také šestiletá Ema a dvouletá Elva.

Manželům se před veřejností podařilo utajit, že na cestě je třetí dítě. Půvabná Tereza vše prozradila až ve čtvrtek, když se kamarádům a fanouškům pochlubila fotkou z porodnice.

Nejmladší potomek dostal jméno Jáchym, které je hebrejského původu. Jeho význam lze přeložit jako ten, který bude povýšen Bohem. Na malého brášku se nejvíce těší šestiletá Ema a dvouletá Elva.

K narození Jáchyma, který přišel na svět 28. června, už bývalé modelce gratulovala řada slavných kolegyň. Radost z miminka na sociálních sítích projevily například Eva Decastelo, Lucie Šlégrová nebo Renata Langmannová.

Podívejte se také, jak to chodí v porodnici v Havířově:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina Eva Decastelo Pavel Kadeřábek Renata Langmannová Lucie Králová Tereza Kadeřábková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.