Celebrity

29. června 2023 20:55

Josef Šťastna

Pavel Kadeřábek a jeho manželka Tereza přivítali na světě syna. Potomek dostal starobylé jméno

Vynikající český fotbalista Pavel Kadeřábek (31) a jeho manželka Tereza (32) přivítali ve své rodině třetího potomka. Syn dostal jméno hebrejského původu. Na brášku se těší také šestiletá Ema a dvouletá Elva.

Manželům se před veřejností podařilo utajit, že na cestě je třetí dítě. Půvabná Tereza vše prozradila až ve čtvrtek, když se kamarádům a fanouškům pochlubila fotkou z porodnice.

Nejmladší potomek dostal jméno Jáchym, které je hebrejského původu. Jeho význam lze přeložit jako ten, který bude povýšen Bohem. Na malého brášku se nejvíce těší šestiletá Ema a dvouletá Elva.

K narození Jáchyma, který přišel na svět 28. června, už bývalé modelce gratulovala řada slavných kolegyň. Radost z miminka na sociálních sítích projevily například Eva Decastelo, Lucie Šlégrová nebo Renata Langmannová.

Podívejte se také, jak to chodí v porodnici v Havířově:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina Eva Decastelo Pavel Kadeřábek Renata Langmannová Lucie Králová Tereza Kadeřábková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.