Životní styl

7. března 2023 12:27

Komerční sdělení

Perfektně upravené svahy pro celou rodinu a špičkové služby najdete ve Skiareálu Lipno

Pokud hledáte perfektně upravené sjezdovky, bezpečné lanovky, špičkovou lyžařskou školu, půjčovnu a plně vybavenou prodejnu sportovních potřeb a k tomu vynikající gastronomii, pak je Lipno jasná volba. Pro rodiny s dětmi navíc v letošní sezóně přichází s výjimečnou nabídkou 20% slevy na jednodenní víkendový skipas.

Především rodiny s dětmi také využijí služby vynikající lyžařské školy. Vyškolení a empatičtí instruktoři se se svými studenty pohybují ve speciálně vyhrazeném prostoru. Nehrozí žádné kolize s rychlejšími lyžaři. Součástí výuky jsou navíc animace s oblíbeným maskotem areálu lišákem Foxem, který dokáže zabavit a rozveselit úplně každého. Lyžařská škola nabízí jak individuální výuku, tak skupinové kurzy, které jsou výhodné a dětmi velmi oblíbené.

Nadstandardně vybavená prodejna Intersport na náměstí před hotelem Element pomůže spolehlivě zachránit situace, kdy zapomenete nebo ztratíte důležitou součást lyžařské výbavy. Půjčovna sportovního vybavení poskytne i profesionální servis vašich lyží nebo snowboardů, které strávily léto ve sklepě.

K relaxaci a uvolnění svalů namáhaných celodenní lyžovačkou využijete bazén Aquaworld Lipno. Je otevřený každý den, a kromě plaveckého bazénu v něm najdete skluzavku pro děti i bazén s protiproudem. Vířivka je skvělým prostředkem pro dokonalou relaxaci, stejně jako sauna a je z ní navíc působivý výhled na hladinu Lipenského jezera. Celý prostor je přístupný i hendikepovaným díky vodnímu zvedáku Delfín.

Zimní fotografie s dobovou patinou, skvělé jídlo i rozhledy ze Stezky

Letošní skvělou novinkou je Seidelův zimní fotokoutek v hotelu Element. Až do 16. března si můžete každou středu a čtvrtek vytvořit dobové zimní fotografie se starou patinou. K dispozici budou i dobové doplňky jako sáně, lyže, oblečení. Díky doplňkům a dobovým kulisám můžete se vrátíte v čase do doby našich babiček a prababiček. A domů přijdete se skvělou vzpomínkou na letošní zimu na Lipně.

I v zimě je skvělý nápad zajít na Stezku korunami stromů, je otevřená celoročně a výhledy na ztichlou a zasněženou krajinu působí krásně uklidňujícím dojmem. Při jasném počasí možná uvidíte až vzdálené Alpy. Bez pevné půdy pod nohama, na kterou jste zvyklí, možná uvidíte mnohé věci s větším nadhledem a vrátíte se zpátky na zem s trochu větším klidem. Po cestě nevynechte edukační a adrenalinové zastávky, kterými je Stezka vyšperkovaná.

Skiareál Lipno je výjimečný prostor, který využijí především rodiny s dětmi. Vynikající lyžařské podmínky, skvěle upravené a zasněžené svahy a bezpečné sedačkové lanovky jsou tím hlavním, co při zimní dovolené potřebujete. K tomu připočtěte slevy na víkendový jednodenní skipas, dostupný servis sportovního vybavení i špičkovou gastronomii. Pokud hledáte nadstandardní služby a výjimečné zimní zážitky, vyrazte v zimě na Lipno!

www.lipno.info

Sdílejte článek
Štítky zima rodina gastronomie Alpy svah skipas Vodní nádrž Lipno lyžařská škola Intersport Element

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.