Celebrity

26. prosince 2023 05:30

David Laštovka

Petr Rezek, parťák Hany Zagorové, přišel o syna. První a druhá žena od něj utekly

TOP STAR magazín 2017 (46) - Petr Rezek

Zpěvák Petr Rezek, kterého nejvíce proslavila pěvecká spolupráce s Hanou Zagorovou, měl na životní partnerky smůlu. První manželka ho opustila i s jejich synem, kterého už nikdy neviděl. Druhá manželka, s níž měl dvojčata, zase odešla od rodiny a on na děti zůstal úplně sám.

První manželkou Petra Rezka, byla zpěvačka Irena Kubáková, která společně s Olgou za svobodna Blechovou, později Matuškovou, pěvecky doprovázela Waldemara Matušku. Brali se roce v 1968 a měli spolu syna Petra. Vzhledem k tomu, že měla Irena hodně práce, na mateřské se synem zůstal on.

Když byly malému Péťovi dva roky, Irena emigrovala do Itálie a syna vzala sebou. „Bylo to nečekané. Oznámila mi, že by Péťu ráda vzala k moři a už se nevrátili. V Itálii se vdala, přestože jsme nebyli rozvedeni, stačilo, že přišel kněz a sňatek posvětil. Její nový muž si pak proti mé vůli mého syna adoptoval,“ povzdechl si zpěvák v pořadu 13. komnata.

Přečtěte si také: Hana Zagorová vlastnila letní sídlo ve Španělsku. Do druhého domova létala jen s kabelkou

Syna už nikdy neviděl

Od té doby vlastního potomka už neviděl. „Když byl malý nechtěl jsem mu motat hlavu a nechal to už být. Doufal jsem, že až bude velký, že se potkáme. Bohužel o to nestál,“ dodal. Syn žije v Itálii, má španělskou manželku a pracuje jako pilot dopravního letadla.

Ani druhé manželství s novinářkou Ivanou, s níž měl dvojčata Richarda a Roberta, nedopadlo šťastně. Manželská krize se dostavila po revoluci v roce 1989. Zatímco Rezkovi se umělecky nedařilo, manželka se stala úspěšnou podnikatelkou. Nakonec od rodiny odešla a podala žádost o rozvod.

Podívejte se také, jak o Haně Zagorové promluvila Vlasta Peterková:

Na dvojčata zůstal sám

Na syny, kteří v té době procházeli zrovna pubertou, zůstal úplně sám. Zpěvák toto období připodobňuje ke kultovnímu seriálu a posléze filmu Tři chlapi v chalupě. Jak se ukázalo, jako otec zafungoval fantasticky a z dvojčat vychoval slušné a úspěšné lidi. Z rodinného hnízda sice vyletěli až ve třiceti, ale v životě se jim velmi daří. Robert vystudoval medicínu a pracuje jako neurolog. Richard je ekonom, působí v domově dětí a mládeže, k tomu se věnuje hudbě, má svoji kapelu, která sklízí úspěchy na Portách, a vede kytarové kurzy.

U Petra Rezka stoprocentně platilo známé pořekadlo do třetice všeho dobrého. Až ve svém třetím manželství je skutečně šťastný a spokojený. Před dvaceti lety, po desetiletém soužití pod jednou střechou si vzal za ženu učitelku angličtiny Hanu, která měla z předchozího vztahu dceru. „Je to bezvadná, skvělá, nádherná ženská, kterou jsem znal třicet let. Tehdy byla vdaná. Byli to naši kamarádi. Ona se pak rozvedla, já jsem se rozvedl a pak jsme se vzali,“ přiblížil Petr Rezek, který 26. prosince oslavil 81. narozeniny.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.