Celebrity

16. května 2024 15:45

redakce Prima Ženy

Petra Svoboda se s manželem rozloučí ve Strašnicích. Ondřej zemřel při dopravní nehodě

Moderátorka a bývalá modelka Petra Svoboda zveřejnila parte svého zesnulého manžela. Poslední rozloučení s Ondřejem Křivkou proběhne v úterý ve Strašnicích.

Mediální manažer Ondřej Křivka zemřel 12. května při tragické dopravní nehodě. Křivka se jel projet na kole, v obci Dírná-Nová Ves na Táborsku ho srazil řidič, který mu nedal přednost v jízdě. Přivolaní záchranáři bohužel už nedokázali Křivkovi zachránit život.

„Devětatřicetiletý cyklista utrpěl zranění, kterým i přes snahu hasičů, policistů a záchranářů podlehl,“ řekl mluvčí jihočeské policie Miroslav Šupík pro CNN Prima News. Dodal, že test vyloučil u osmatřicetiletého řidiče požití alkoholu nebo návykových látek.

Ondřej Křivka byl manželem populární moderátorky Petry Svobody, s manželkou měli syna Eduarda,  vychovávali také dceru Rachel, kterou Petra Svoboda má z předešlého vztahu.

Rodina a nejbližší přátelé se budou moci s Ondřejem Křivkou rozloučit v úterý 21. května. Poslední rozloučení se bude konat ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice. Parte na svém instagramovém profilu zveřejnila Petra Svoboda.

Cyklisté patří mezi velmi ohrožené účastníky silničního provozu:

Sdílejte článek
Štítky pohřeb manželé Strašnice okres Tábor Petr Svoboda Ondřej Křivka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.