Celebrity

17. března 2024 08:30

Kisa Císařová

Playmate Denisa Gudelj předává štafetu. Její nástupkyně se proletí soukromým tryskáčem

Denisa Gudelj - Hledáme Playmate - natáčení spotu

Krásná, sexy, smyslná ale taky charismatická a sympatická. Tohle všechno by měla být správná playmate. A taková je i Denisa Gudelj. Vítězka historicky prvního ročníku soutěže Hledáme Playmate. Věhlasný magazín se zajíčkem v logu teď vyhlašuje druhý ročník a dává tak šanci té správné ženě změnit si prestižním titulem život.

Řadu hodnotných cen, ale především titul Playmate vyhrála Denisa Gudelj v roce 2022. Podle jejích vlastních slov to vnadné černovlásce přineslo celou řadu do té doby netušených možností a příležitostí. „Myslím si, že jsem ve světě, ve kterém působím, vnímaná trochu jinak. O dost jinak. Má to určitě velkou hodnotu. A hlavně to mělo význam i pro mě samotnou. Díky vítězství jsem si začala víc věřit. Určitě mi to dodalo sebedůvěru,“ svěřila se webu Prima Ženy Denisa Gudelj.

CHCETE SE STÁT NOVOU PLAYMATE? PODMÍNKY A REGISTRACI NAJDETE ZDE.

Velké vítězství

Jednou z velkých výhod je, že si kráska s exotickým příjmením i vzhledem může od svého vítězství říct o více peněz, když spojuje tvář a jméno s nějakou značkou či akcí. „Snažím se lépe znát svou hodnotu. Ne vždy je to úplně takhle jednoduché, ale už nejdu jen tak do něčeho. I díky vítězství v castingu znám svoji hodnotu,“ prozradila potetovaná kráska, která svým vzhledem boří stereotypní představy některých, pro které playmate znamená jen dokonalé míry, bezchybnou tvář a všemožná vylepšení od zdatných plastických chirurgů.

Rozmanité krásky na scénu

„Denisa je fantastická. Jsem velmi spokojený, že vyhrála zrovna ona. Není úplně prvoplánová playmate. Tím chci říct, že hledáme rozmanitou krásu – a ta v ní určitě je,“ ozřejmil zakladatel castingu Jáno Bulka, který prozradil i to, co získá letošní vítězka: „Nafotí titulní stranu a playmate pictorial. A na focení vítězku odvezeme privátním tryskáčem do jižní Francie.“ Přihlášky lze odesílat od 17. března do 18. dubna, a to prostřednictvím webových stránek playboy.cz.

Sdílejte článek
Štítky Francie Playboy casting Denisa Gudelj Hledáme Playmate

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.