Móda a krása

8. července 2023 16:30

Komerční sdělení

Plazmalifting - miniinvazivní metoda, která se postará o omlazení pleti

V dnešní době je možnost omlazení pleti a zlepšení jejího vzhledu velmi žádaná. Lidé často hledají inovativní a efektivní metody, díky kterým by dosáhli viditelných výsledků, ale s co nejnižším rizikem a nepohodlím, které je často spojováno s invazivními chirurgickými zákroky. Jednou z nejnovějších, a stále více populárních, miniinvazivních metod je plazmalifting.

Co si představit pod plazmaliftingem?

Plazmalifting neboli plazmaterapie je kosmetický postup, který využívá krevní plazmu pacienta. Nepoužívá se plazma od cizího dárce, takže je aplikovaná látka tělu zcela přirozená. Odebraná plazma se následně obohatí o unikátní patentovanou gelovou substanci a je pacientovi vpravena pomocí tenké jehličky do pokožky. Na povrchu pokožky díky jemným vpichům dochází ke stimulaci přirozeného procesu hojení a k tvorbě nového kolagenu. Díky tomu dochází k celkovému zlepšení textury a elasticity pleti.

Tvorba kolagenu má za následek zlepšení struktury pleti, odstranění jemných linek a vrásek. Výsledkem je pevnější a pružnější pokožka. Navíc se jedná o téměř bezbolestnou metodu omlazení pleti. Pokud tedy na své pleti pozorujete stopy stárnutí, pak je plazmalifting jednoznačně vhodnou volbou.

Výhody plazmaliftingu jako miniinvazivní metody

Plazmalifting nabízí řadu výhod. Mezi hlavní patří zejména:

  • Minimální zásah

Plazmalifting je nechirurgickým postupem, který nevyžaduje řezy do pokožky. Zároveň se jedná o velmi precizní metodu, kterou provádí vyškolený odborník, což minimalizuje riziko komplikací a zkracuje celkovou dobu rekonvalescence.

  • Krátká doba zotavení

Po plazmaliftingu se obvykle vyskytuje mírné zarudnutí přímo na ošetřovaných oblastech pokožky. Toto však postupem času samo odezní. Pacienti se obvykle mohou vrátit ke svým běžným aktivitám bez výrazných omezení ihned po zákroku.

  • Skvělé výsledky omlazení

Plazmalifting má schopnost zlepšit texturu pleti, zmenšit póry, vyhladit jemné linky a vrásky a zvýšit pevnost a pružnost pleti. Výsledky jsou postupné a trvají několik měsíců, přičemž pokožka postupně vypadá svěžeji a mladistvěji. Pro dlouhodobý efekt je vhodné aplikaci zopakovat.

Pokud zvažujete plazmalifting jako jednu z možností omlazení své pleti, pak se neváhejte obrátit na společnost My Best Care, která má s touto technikou potřebné zkušenosti a stojí za nimi řada spokojených klientek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.