Móda a krása

4. května 2023 13:00

Komerční sdělení , redakce Prima Ženy

Nezapomínejte na pleťové sérum. Máme tip na produkt pro všechny typy pokožky!

Někdy se snažíme pro svou pleť dělat všechno možné i nemožné, ale stejně cítíme, že jí něco chybí. Víte, proč je pleťové sérum tak důležité a jak ho správně aplikovat? V redakci Prima Ženy jsme vyzkoušely novinku a podělíme se s vámi o zkušenosti i naše fotky před a po.

Úplným základem v péči o pleť je dvakrát denně (ráno i večer) čištění, tonizace a poté použití denního či nočního krému. Pokud vaše rutina zahrnuje všechny tyto kroky, ale přesto máte pocit, že pleť není dostatečně hydratovaná, je příliš suchá nebo naopak mastná, s černými tečkami nebo jinými problémy, zkuste ji rozzářit pleťovým sérem.

Benefity pleťových sér

Séra na obličej mají oproti krémům vyšší koncentraci aktivních látek. Mají také menší molekuly, aby mohla proniknout hlouběji. Účinky by tedy měly být patrné už po několika dnech používání.

Jak používat sérum

  1. Vždy začněte vyčištěním pleti. Obličej umyjte, nejlépe za pomoci čisticího produktu vybraného dle typu vaší pokožky.
  2. Nyní je čas na tonizaci, při které do pleti zlehka zapracujete tonikum a připravíte pokožku na aplikaci séra.
  3. Množství séra o velikosti menšího hrášku podle návodu jemně vmasírujte nebo vklepejte do pokožky a nechte ho vstřebat.
  4. Nyní můžete použít svůj oblíbený denní nebo noční pleťový a oční krém.

Tip redakce

V redakci Prima Ženy jsme na různé typy pleti vyzkoušely sérum Uriage EAU Thermal H.A Booster Sérum s kombinací třech slibných účinků: hydratace, vypínání a vyhlazování pleti. Sérum spojuje hydratační sílu termální vody Uriage s 1,5 % čisté a přírodní kyseliny hyaluronové. Přísady séra jsou z 97 % přírodního původu, kromě kyseliny hyaluronové a termální vody Uriage je v něm například výtažek z květů proskurníku lékařského. Balení je 100% recyklovatelná skleněná lahvička s praktickým kapátkem.

Zakoupíte v lékárnách Dr. Max a na e-shopu drmax.cz.

Nezávisle na sobě nás všechny okamžitě zaujala vůně séra a snadnost aplikace. Přestože máme různé typy pleti a odlišný věk, překvapilo nás, jaký příjemný pocit po aplikaci zanechává, pokožka je po něm svěží a hebká.

Marcela

Úplně první a za mě velice pozitivní dojem je, že sérum nádherně voní! Má příjemnou konzistenci a dobře se nanáší, pleť je po něm více hebká. Ihned jsem zaregistrovala, že mi díky séru lépe drží můj oblíbený make-up. Po pár týdnech používání mi přijde, že mám obličej pevnější, ale zároveň kůže není nijak nepříjemně napnutá.

Karolína

Upřímně mě sérum od značky Uriage, se kterou mám teprve tuto první zkušenost, mile překvapilo. Má krásnou vůni a dobrou konzistenci, toho jsem si všimla hned při prvním použití a je to přesně to, co od séra očekávám. Další důležitou vlastností je, že se dobře nanáší i roztírá. Moje pocity už po prvních dnech používání: pleť je svěží, hladší na dotek a také příjemně voní.

Žaneta

Nejprve mě potěšila aplikace séra, která byla snadná a rychlá. Dobře se roztírá i vstřebává, žádné zdlouhavé procedury, což mi vyhovuje. Pleť je po něm citelně více vypnutá a hebčí na dotek. V neposlední řadě sérum od Uriage krásně voní, na rozdíl od některých jiných značek, které jsem zkoušela, a které spíše zvláštně zapáchaly.

Kristýna

Přiznám se, že v péči o pleť nejsem nejvzornější a sérum jsem doposud pravidelně vůbec nepoužívala. Toto od Uriage mě ale příjemně překvapilo. Dobře se vstřebává a ráda ho zařadím do pravidelné rutiny. Už po prvních dnech je znát, že dobře hydratuje. Těším se, jak bude působit dál a zda po delší době pomůže i s jemnými vráskami.

Šarlota

Sérum se velice snadno roztírá, a navíc opravdu krásně voní. Po aplikaci je moje pleť více projasněná, hydratovaná, a celkově působí svěžím dojmem. Jako velmi praktické hodnotím kapátko, díky kterému snáz nanesete požadované množství na vyčištěnou pleť. Po týdnu používání pociťuji jemnější, hebčí a více vyživenou pokožku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.