Pobavte se s hrdiny z vašeho oblíbeného seriálu ZOO!

Prázdniny jsou za dveřmi a s nimi i dlouhé letní večery, které si zaslouží pořádnou zábavu. Pojďte se pobavit společně nejen s karetními hrami, kde se vžijete do role chytré Viki, roztomilé Sid nebo lstivého Alberta, a zahrajte si dvě zábavné hry s postavami z oblíbeného seriálu TV Prima. Také se můžete zaposlouchat do nového CD, kde najdete ty nejlepší hity Evy Burešové a Václava Noida Bárty.

Prima ZOO Opičko, nezlob se, je sada dvou rodinných zábavných her, které se staví na tradičních principech známých her upravených a vylepšených speciálně pro milovníky zvířátek a fanoušky seriálu ZOO.

Ve hře Opičko, nezlob se! najdete herní plán, který budete muset obejít se svými všemi figurkami a dojít s nimi do „domečku“ své barvy. Vyhrává hráč, který své figurky dovede do domečku jako první. Druhá hra se jmenuje Procházka po ZOO, ale žádná procházka růžovým sadem to určitě nebude. Čeká vás hra plná napětí a těžkých překážek. Vítězem se stane hráč, který překoná náročnou cestu jako první. Pokud si chcete užít kopec srandy, můžete si hru pořídit na e-shopu.

Jste fanouškem karetních her? Zahrajte si Karty ZOO Prima s vašimi televizními hrdiny. Jedná se o balíček 32 jednohlavých mariášových karet, se kterými si užijete spoustu zábavy. Zahrát si s nimi můžete jak nejrůznější druhy mariáše, tak třeba švindl, prší, oko bere a mnoho dalších her, při kterých si procvičíte paměť, bystrost a taktické schopnosti. Karty ZOO Prima si můžete pořídit zde.

Pro všechny milovníky hudby máme nové exkluzivní CD s nejlepšími písničkami z populárního seriálu ZOO od Evy Burešové a Václava Noida Bárty. Jejich nová deska přivede starší generaci do hezkých vzpomínek a zároveň té mladší představí krásné písně v novém podání. Vybrané písně vás pohladí na duši a určitě vám také zajistí úsměv na tváři. Můžete si jej pořídit na odkazu tady.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.